• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2020

09:16

(VIDEO) BRUKA, PA PUJ PIKE, NE VAŽI! Treneri se UMALO POTUKLI, a onda se pravili da se ništa nije desilo!

Fudbal

(VIDEO) BRUKA, PA PUJ PIKE, NE VAŽI! Treneri se UMALO POTUKLI, a onda se pravili da se ništa nije desilo!

Podeli vest

Skandalozne scene viđene su u nedelju na meču Metalca i Radnika, kada je došlo do sukoba trenera dva tima

Sve je počelo kada je jedan od rezervnih fudbalera Metalca odgurnuo prvotimca Radnika koji se spremao da izvede aut.

Trener domaćina Žarko Lazetić se našao u centru haosa, stvorila se ogromna gužva, a koškanju se pridružio i trener gostiju Slavoljub Đorđević. Ali, kada se sve završilo, na konferenciji za medije, kao da se ništa nije dogovdilo. tako su izgledala su obraćanja Lazetića i Đorđevića.

- Ja sam trener i moram da se fokusiram samo na fudbal, na fudbalske stvari sa terena. Ovo je bilo najslabije poluvreme (prvo) u polusezoni. Momcima sam na poluvremenu rekao "kako igramo, dobro je što gubimo samo 1:0." Kao i da imamo priliku u nastavku da popravimo stvari. Moram da istaknem i to da sam jako ponosam na svoje igrače kako su izgledali i kako su se borili protiv svega i da im čestitam što su uspeli da barem osvoje bod, kada već nismo mogli do pobede - rekao je Lazetić posle meča.

On ništa nije rekao o situaciji iz 76. minuta, a i prema izjavi Đorđevića činilo bi se kao da se ništa tada nije ni dogodilo.

Ni Đorđević se nije dotakao situacije iz 76. minuta.

- Hteo bih da čestitam Metalcu za sve što su postigli od početka prvenstva. Kao što sam rekao u najavi, uz Proleter su najveće iznenađenje. Generalno možemo da budemo zadovoljni sa bodom, uzeli bi ga da su nam ponudili pre meča, ali nikada ne možete da budete zadovoljni kada ispustite pobedu - kazao je Đorđević.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija