• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2020

13:15

POČINJE ČISTKA U SRPSKOM FUDBALU! Poraz od Škotske kap u prepunoj čaši, OGLASIO SE I PREDSEDNIK!

Fudbal

POČINJE ČISTKA U SRPSKOM FUDBALU! Poraz od Škotske kap u prepunoj čaši, OGLASIO SE I PREDSEDNIK!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji za medije otkrio da je gledao utakmicu između Srbije i Škotske i da će stvari u domaćem fudbalu morati da se menjaju

- Gledao sam sinoćnju utakmicu, žao mi je, ali tu imam neke druge vesti koje će biti dobre za neke ljude. Nama je posao da dugoročno promenimo te stvari. Pre šest godina imali smo blatnjave terene, sada imamo travu, moramo da izgradimo nove stadione, da dovedemo publiku na stadione, da izgradimo drugačiju i ozbiljniju organizaciju, moraćemo da popravimo struku, mnogo toga moramo da uradimo, ali uložićemo u pre svega u infrestrukturu, koja je od presudnog značaja za budućnost - rekao je predsednik Srbije.

Potom je otkrio i da će navijati za Severnu Makedoniju na završnom turniru.

- Što se tiče Severne Makedonije, od srca sam im čestitao, znam koliko se raduju, kao što smo mi tugovali. Rekao sam što osećam i mislim, ne znam ko nam je preči da navijamo za njih nego za Makedonce - dodao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kosovojesrpsko

pre 3 godine

Srpski fudbaleri ovakvom igrom i sa ovakvim strucnjacima i ne zasluzuju da igraju evropsko prvenstvo. Tolike pare koje su ulazu u fudbal a rezultati, sedi i placi. Ja cu da navijam za slovake, oni bar nisu priznali juznoj pokrajini drzavnost poput makedonaca.

(ANKETA) FSS NA POTEZU! Treba li Tumba da "leti"?
Fudbal

(ANKETA) FSS NA POTEZU! Treba li Tumba da "leti"?

Fudbalska reprezentacija Srbije ponovo je ostala praznih šaka i bez plasmana na kontinentalni šampionat, a javnost se okomila na selektora "orlova" Ljubišu Tumbakovića čiji su izabranici totalno podbacili u meču sa Škotskom

13.11.2020

12:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija