• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2020

12:14

PRPA U HRVATSKOJ ZBOG SRBA! Komšije u panici! Šta ako stvarno dobijemo "orlove"?

Fudbal

PRPA U HRVATSKOJ ZBOG SRBA! Komšije u panici! Šta ako stvarno dobijemo "orlove"?

Podeli vest

Hteli su Hrvati Srbiju, ali će ipak igrati sa Škotima na Evropskom prvenstvu, međutim, možda im se želja ipak ispuni

- Hrvatska je bila umorna, beskrvna, sterilna i dozlaboga šuplja. Sreća je da su se Šveđani promašivali i postigli autogol. Pa dao nam je gol čovek iz kineske lige,  a dolazi Kristiano Ronaldo...- piše 24sata posle poraza od Švedske 2:1.

 

 Cilj nam je da ostanemo u A rangu Lige nacija, tu i pripadamo - najavio je uoči gostovanja u Švedskoj Mateo Kovačić, a Zlatko Dalić zavapio:

- Pre svega želja je da napokon ne primimo gol.

Ali, primili su Hrvati gol, deseti meč u nizu, i to ne jedan nego dva. Sada strahuju da li će ostati u Grupi A. A za ostanak u A rangu Lige nacija možda neće biti dovoljna ni pobeda u utorak na Poljudu protiv Portugala. 

Foto: Starsportphoto

 

U brojnim anketama veliki broj Hrvata poželelo je okršaj "vatrenih" sa Srbima na Evropskom prvenstvu. Iako Srbija pet neće igrati na EP, možda će se kompijama ipak ostvariti želja.  Ako ispadne u B rang Lige nacija, moguće je da će Hrvatska igrati sa Austrijom, Severnom Irskom, Norveškom, Turskom, Rumunijom, Slovačkom...pa i Srbijom.

Ozbiljno su se zabrinuli, iako kažu da su oni elita, a Srbija druga liga.

- Ako se u utorak ne izvučemo, ako nam Francuzi malo ne pomognu pobedom nad Šveđanima - po mogućnosti uverljivom - eto nam Srba. U istoj kaci. U drugoj ligi. Pa dokažite, dragi Kova, dragi "vatreni", da tamo ne pripadate! Ovo je zadnja šansa...- pišu hrvatski mediji.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maks

pre 3 godine

Evo sve se tresem od straha.....neču moči zaspati od muke :)))) O jadni i bijedni čobani...Niste spomena vrijedni-

todor

pre 3 godine

Mislim da se Srba vise niko ne plasi a kamoli hrvati. Vi iz informera bi mogli da ne sirite toliko mrznju ni prema kome pa ni prema Hrvatima. Zar nam nije dosta mrznje a vi as preterujete.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17