• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2021

20:06

MAKSIMOVIĆ KIKSNUO PROTIV AUTSAJDERA! Specija sa igračem manje dobila Napoli! /VIDEO/

Fudbal

MAKSIMOVIĆ KIKSNUO PROTIV AUTSAJDERA! Specija sa igračem manje dobila Napoli! /VIDEO/

Podeli vest

U okviru 16. kola Serije A, napoli je ugostio Speciu i neočekivano izašao poražen iz meča. Specija je slavila sa 2:1 i to sa igračem manje, a srpski reprezentativac Nikola Maksimović odigrao je ceo meč za domaći sasatav

U okviru 16. kola Serije A, Napoli je ugostio Speciu i pošteno se obrukao, pošto je sa igračem više u finišu meča primio gol.

Srpski reprezentativac Nikola Maksimović odigrao je ceo meč za domaći sasatav.

Prva velika šansa na meču viđena je u 12. minutu i to za Napoli. Fabian Ruiz je pucao glavom s peterca nakon odbitka, ali šut mu je izblokiran.

Sjajnu šansu imali su domaćini u 21. minutu, Mateo Politano je pokazao sjajnu tehniku, došao do šesnaesterca i raspalio po lopti, ali je ona prošla nekoliko centimetara iznad prečke. Vredno pomena je i da je četiri minuta kasnije Napoli postigao pogodak, ali je bio poništen zbog ofsajda.

U 32. minutu Napoli je tražio penal, ali sudija je odmahnuo rukom... Na poluvreme se otišlo bez promenjenog rezultata.

Na pogodak se čekalo do 58. minuta! Andrea Petagna je bio strelac i to samo pet minuta nakon što je zamenio Matea Politana!  Dobro je šutirao u donji desni ugao, a asitirao mu je Đovani Di Lorenco. 

 


U 66. minutu Specija je izjednačila rezultat sa bele tačke - 1:1! Fabian Ruiz je napravio prekršaj, a sudija se nije mnogo dvoumio! Siguran je bio M'bala Nzola u 68. minutu ! 

Ardian Ismajli j otišao u svlačionicu kada je u 77. minutu dobio drugi žuti karton, ali Specija se tek onda trgla!

Tomaso Pobega u 82. minutu doneo je preokret i veliku radost za goste! Specija je protiv favorizovanog Napolija povela sa 2:1!  Ispostavilo se da je Pobega postavio  konačan rezultat

Inače, srpskom reprezentativcu Nikoli Maksimoviću ističe ugovor za šest meseci, a klub iako ima ponuda, neće da ga proda u januaru i zaradi bar nešto novca. Za Maksimovića je najzainteresovaniji, navodno, Everton, kojeg vodi Karlo Ančeloti, nekadašnji trener Napolija, koji izuzetno dobro poznaje kvalitete srpskog štopera.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Serija A 16. kolo:

Kaljari - Benevento 1:2 (1:2)
/Pedro 20 - Sau 41, Tuia 44/

Atalanta - Parma 3:0 (1:0)
/Muriel 15, Zapata 49, Gosens 61/

Bolonja - Udineze 2:2 (2:1)
/Tomijasu 19, Svanberg 40 - Pereira 34, Arslan 92/

Krotone - Roma 1:3 (0:3)
/Golemić 71 - Majoral 8, 29, Mkhitarjan 35p/

Lacio - Fiorentina 2:1 (1:0)
/Kaisedo 6, Imobile 75 - Vlahović 88p/

Sampdorija - Inter 2:1 (2:0)
/Kandreva 23p, Keita 38 - de Fraj 65/

Sasuolo - Đenova 2:1 (0:0)
/Boga 52, Raspadori 83 - Šomurodov 64/

Torino - Verona 1:1 (0:0)
/Bremer 84 - Dimarko 67/

Napoli - Specija 1:2 (0:0)

/Petagna 58 - M'Bala Nzola 68p, Pobega 82/

Milan - Juventus 20:45


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija