• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2021

13:46

LAZAR MARKOVIĆ BESAN KAO RIS! Da li to neko hoće da nam kaže da ne možemo da uzmemo titulu? Da li treba da okačimo kopačke o klin?

Fudbal

LAZAR MARKOVIĆ BESAN KAO RIS! Da li to neko hoće da nam kaže da ne možemo da uzmemo titulu? Da li treba da okačimo kopačke o klin?

Podeli vest

Fudbaler Partizana, Lazar Marković pita se ko osporava crno-belima napad na titulu četiri meseca pre kraja Superlige

Marković tvrdi kako mediji već svrstavaju Partizan u takmičenje Liga konferencije. Inače, crno-beli pred nastavak sezone u Superligi kao drugoplasirani  imaju devet bodova manje od lidera Superlige Crvene zvezde.  

- Kako smo se vratili u Beograd, čitamo u svim medijima, od portala do štampanih, kako nas već svrstavaju u takmičenje "Lige konferencije“ i kako večiti rival, i da se igra još stotinu kola, ne može da izgubi prvo mesto, što automatski znači da nam neko već na startu polusezone osporava borbu za titulu. Ako nam to neko kaže četiri meseca pre kraja sezone, s pravom se pitamo koju poruku nam šalju i treba li da okačimo kopačke o klin ili da prihvatimo da titulu uzeti ne možemo?! - pita se Lazar Marković a otom je poslao poruku:

Foto: Starsportphoto

 

 

- Mi se borimo do kraja! Ovde smo jer nam je klub iznad svega, volimo i verujemo u Partizan i volimo fudbal! Naš borba traje do poslednjeg kola, na svakom stadionu i protiv svakog kluba u ligi. Da li ćemo uspeti – ne znamo. Ali znamo da ćemo se boriti do poslednjeg dana! Lazar Marković.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 3 godine

SAMO SE VI BORITE ALI NA TERENU. DRUGI DEO SEZONE NIJE NI POČEO A VI PO STAROM. PRITISAK NA MEDIJE I JAVNOST KAKO STE KAO VI UGROŽENI I NEŠTO VAM SE KAO USKRAĆUJE. PROVIDNO I VEĆ VIĐENO. JEDNOM VAM JE USPELO ALI VIŠE NE.

hahaha

pre 3 godine

fazon je da se uvek javi najgori igrac i soli pamet.... pa ti meni ne bi igrao ni za Teleoptik.

Popaj

pre 3 godine

Naravno da novinari partizan svrstavaju u ligu konf. (cipiripi kup) jer znaju da igrate jos 10 godina necete osvojiti prvenstvo ako Radnicki iz Surdulice i jos 18 klubova igraju a nemaju ambicija za titulu ne znam sta se to mali penaltizan i njegovi igraci bune,, ako ces kacati kopacke o klin niko ti ne brani iskreno nikom nece biti ni zao pa ni tvojim grobarima sto se Markovica tice nikakav igrac s cudom se pitam kako je ovakva neznalica igrala u liverpulu pa partizan ima igrace ne da se bore za titulu vec sredinu tabele,, kako vam uprava radi titulu necete vidjeti narednih 10 godina,, kako ste se samo pojacali ove zime doveli nekog beka iz Vozdovca pa vam porasle ambicije hocete titulu i to na silu hocete da vas novinari guraju da vas hvale i lazu u vasu korist da vam pripisuju strasnu snagu penaltizana prosla su vremena kad su vas novinari gurali i izmisljali bombasticne naslove kao strasni partizan itd,,

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija