• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2021

13:10

ŠVEĐANI BESNI ZBOG IBRAHIMOVIĆA! Pale teške reči! Delije OPTUŽENE za početak RATA!

Fudbal

ŠVEĐANI BESNI ZBOG IBRAHIMOVIĆA! Pale teške reči! Delije OPTUŽENE za početak RATA!

Podeli vest

Iako Zlatan Ibrahimović nije odigrao ni minut na meču Crvene zvezde i Milana 2:2, švedski napadač svakako je bio "meta" navijača sa tribina

Logično bi bilo da se nakon dobre Zvezdine utakmice protiv favorizovanog i 500.000.000 evra skupljeg Milana govori o napadačnoj igri crveno-belih, ali se pojedinac sa tribina potrudio da bude veća "zvezda" od Pavkova, Kange, Ivanića inli nekog drugog. Razlog su uvrede koje je uputio Ibrahimoviću u trenutku kada je Milan poveo. 

Snimak je vrlo brzo obišao reigon, a kasnije i Evropu. Mediji u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini odmah su se oglasili. O ovoj temi pisali su i Šveđani, a "Expressen" objavio je da je Ibrahimović bio meta rasista usred utakmice. Sagovornik za ovu temu bio je profesor istorije sa Univerziteta Lund.

 

 

- Reč balija se koristi za muslimane u veoma pogrdnom tonu. Njihovi navijači imaju dugu istoriju rasizma. Bili su uključeni i u utakmicu koja je označila početak rata, mislim na meč Zvezde i Dinama iz 1990. Ovde nema dvosmislenosti, ne zavisi ta reč od konteksta u kom se spominje - kazao je sagovornik Sanimir Rešić za "Aftonbladet.se".

Italijani se za sada nisu oglasili, mada nema sumnje da će video stići i do njih, te da će njihova reakcija i osude biti mnogo teže.

Podsećamo, dodatnu ljagu na ovaj incidenta baca i činjenica da je Ibrahimović 2014. tokom nezapamćenih poplava koje su pogodile Srbiju!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

'Када неко у МОЈОЈ кући вређа МОГ госта онда и МЕНЕ ДИРЕКТНО ВРЕЂА.дакле велика срамота за наш клуб и за нашу земљу.за мене је ово исто као што је веља невоља испијао шампањац у ложи стадиона ЈНА у друштву директора полиције и примао плату од 5000 еу у клубу,САМО ШТО ЋЕ ОВО ЧУТИ ЦЕО СВЕТ,А за партизанову срамоту ће мо знати само ми.НЕ БИ ИМАО НИШТА ПРОТИВ ДА ЈЕ ПИ.КА КУКАВИЧКА СИШЛА ИЗ ЛОЖЕ И ТО ИБРИ РЕКЛА У ЛИУЦЕ,АЛИ КАО ШТО РЕКОХ ТО ЈЕ СРАМОТА НАШЕГ КЛУБА ,КУКАВИЧК ГАД,КОЈЕГ ТРЕБА ЈАВНО ИМЕНОВАТИ,ОСУДИТИ И ЗА ВЕКЕ ВЕКОВА ПРОТЕРАТИ СА МАРАКАНЕ !!!

MILOS RANKOVIC

pre 3 godine

SVE STOJI DA JE GRESKA,ALI OPTUZIVATI ZVEZDU ZBOG JEDNOG COVEKA NEIDE,TO STO PISU HRVATI KOGA INTERESUJE,ONI SU NASE VATERPOLISTE JURILI I GURALI U MORE,STALNO VREDJANJE SRBA,I BOSANCI ISTO,STA SU RVATI REKLI PRE NEKI DAN ZA SRPSKE MAJKE I DECU,I KAKVA KAZNA NIKAKVA,TAJ STO JE REKAO IBRAHIMOVICU TREBA DA ODGOVARA ALI PUSTITE ZVEZDU NA MIRU

Amater

pre 3 godine

KOD SUDIJE I KAZNA NAJVECA PO NACIONALNOJ MRZNJI...TO NIJE NAVIJAC NEGO GOVEDO VREDJATI NEKOGA SAMO ZATO STO JE NJEGOVA EKIPA POSTIGLA GOL A ON SE KAO SVAKI NORMALAN RADOVAO.

marko

pre 3 godine

Svedjanin Sanimir Resic svasta se moze procitati

Selekom

pre 3 godine

Zvezdaš sam stari, al po meni je Zvezda kriva. Kao prvo utakmica je zatvorena za publiku i svi prisutni su poznati zvezdinom rukovodstvu. Ako je čovek sumnjive reputacije odakle on tu. Pronaći ga kazniti doživotnom zabranom pristupu Marakani. Ja sam jedan od onih navijača koji je aplaudirao Maradoni i pevao jednu istu navijačku pesmu 30 minuta drugog poluvremena u Bariju. Zvezda je navijačku slavu i poštovanje stekla aplauzom Maradoni i velikom zastavom u Bariju i ne može i ne sme ovakva osoba da narušava. Zabraniti navijačke grupe i organizacije pod hitno jer one to nisu one su zlo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija