• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2021

18:19

MIHA ISKREN DO KOSKE! NAJVIŠE ME DOTIČE I UZBUĐUJE ZVEZDIN DRES! Progovorio i o svom stilu! Moda me fascinira, cipele menjam sa decom...

Fudbal

MIHA ISKREN DO KOSKE! NAJVIŠE ME DOTIČE I UZBUĐUJE ZVEZDIN DRES! Progovorio i o svom stilu! Moda me fascinira, cipele menjam sa decom...

Podeli vest

Trener Bolonje i legenda srpskog fudbala i Crvene zvezde, Siniša Mihajlović, govorio je za jedan modni časopis o svom stilu, a nije krio koji mu je najdraži dres u ogromnoj kolekciji

Siniša Mihajlović je uvek važio za čoveka od stila! U razgovoru za jedan modni list, otkrio je dosta o svom ukusu kada je garderoba u pitanju i dotakao se velike kolekcije dresova koju poseduje!

Imam beskonačno dresova, jer su i moja supruga i deca strastveni, tako da sam uvek u karijeri razmenjivao dresove sa velikim šampionima, kao što sam ih tražio i od mojih igrača takođe. Imam dresove sa potpisima i posvetama od Maradone, Kristijana Ronalda i mnogih drugih. Na primer, Niko Domingez je ove godine otišao u reprezentaciju Argentine i zamolio sam ga da mi donese Mesijev dres.

Foto: Twitter printscreen/Ibra_official

Italijani su pohvalili Mihinu eleganciju na Sanremu...

Ako me, pak, pitate koji dres me najviše dotiče i uzbuđuje, kažem vam da je to uvek onaj iz Crvene zvezde, jer je to tim mog srca, sa kojim sam osvojio titulu prvaka sveta i Evrope. Na čisto estetskom nivou, sa druge strane, reći ću vam da je najlepši onaj iz Sampdorije.

Srpski stručnjak rekao je da odeću unapred priprema za celu nedelju.

- Moda me je uvek fascinirala, uvek sam se trudio da se oblačim u korak sa vremenom. Volim da budem dobro obučen, to čini da se osećam prijatno i dajem veliku važnost odeći i načinu na koji predstavljate sebe. To nije samo strast, ja sam javna ličnost i verujem da ljudi koji su u javnosti moraju da se predstave na određeni način. Očigledno je da volim da obučem trenerku ili šorts, da bi mi bilo udobno, ali u javnosti zaista želim da se oblačim kako najviše volim. Veoma sam oprezan kako se oblačim, možda i previše. Odeću najčešće pripremam za celu nedelju, od ponedeljka do nedelje, sa svime što je deo toga, od cipela do šešira, tada takođe imam spremne i zamene ako pada kiša ili bude veoma hladno, ali već znam kako ću da se obučem.

Foto: Informer

U svim prilikama se trudi da bude "skockan"

Nekada je više voleo kravate i košulje, a sada mu je draži ležeran stil.

- Išao sam obrnuto, u smislu da sam se kao mladić uvek nosio jaknu i kravatu, sada se vremenom oblačim na sve mlađi način. Sada više ne volim košulje i kravate, više volim majice, prsluke i rolke. I dalje nosim košulje i cenim ih, ali na drugačiji način više ne nosim bele, već radije one od teksasa ili one teške zimi. Ne volim više da budem previše klasičan kao u dvadeset ili dvadeset pet. U to vreme sam imao svog krojača za odeću, sada više volim da variram različite marke i različite vrste proizvoda, volim da budem originaln, ali bez previše napornih stvari, s druge strane moram da nosim odeću koja odgovaraju mojoj ličnosti i mom poslu. Volim da obogatim odeću nekim ličnim pečatom, to sam uvek činio, možda cipeom, patikom ili kapom.

Foto: Starsportphoto

Uvek se trudi da bude elegantan... Mihajlović u društvu Mitra Mrkele

Nije krio Mihajlović koliko voli obuću...

Cipele su mi očigledno veoma važne. Jako volim satove i kape, posebno Stetson ravne kape. Što se tiče cipela, one su prilično raznovrsne, kao i u ostatku garderobe. Često koristim "Church", posebno one sa efektom zastarelosti., zatim patike, pre svega Balensijaga i Najk. Imam nekoliko "Of-White", ali takođe veoma volim i "Dunks" - opisao je omiljene modele i marke obuće Mihajlović.

Na utakmice uvek dolazi u formalnoj klupskoj odeći...

- Moji momci uvek dolaze u formalnim uniformama na utakmice, bilo da su to mečevi kod kuće ili u gostima. To je takođe nešto što daje ideju o ujedinjenju grupe. Odrastao sam u komunističkoj zemlji u kojoj su svi izgledali kao vojnici - igrači. Priznajem da postoji mnogo stvari koje mi se nisu svidele i ne sviđaju u zemlji u kojoj sam odrastao, ali svidela mi se estetska strana. Daje mi predstavu o kompaktnosti.

Foto: Starsportphoto

Miha i Dejo

Istakao je i da često nosi i cipele i patike koje su nekoliko brojeva veće, kako bi iste mogao da menja sa decom.

Moja deca me savetuju, uvek sa njima gledam cipele. Nosim 42, ali volim da nosim cipele nekoliko većih veličina, pa čak i patike uzmem 44 ili 45, pa ih nose i moja deca i razmenjujemo ih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17