• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

14.03.2021

09:47

SPORTSKA SOLIDARNOST – MOZZART POMAŽE KLUBOVIMA IZ NIŽIH LIGA

Fudbal

SPORTSKA SOLIDARNOST – MOZZART POMAŽE KLUBOVIMA IZ NIŽIH LIGA

Podeli vest

Akcija "Novi dresovi za nove šampione" nastavljena je u Vojvodini, regionalni lider u priređivanju igara na sreću opremio više od 5.500 sportista

Sportisti širom Srbije, regiona, ali i dijaspore dočekali su prolećni deo sezone u novoj opremi. Zasluge za novi izgled brojnih klubova idu kompaniji Mozzart koja već nekoliko godina sprovodi akciju „Novi dresovi za nove šampione“

Humanitarni karavan ove koji obilazi klubove iz nižih rangova takmičenja stigao je do Banata, odnosno Farkaždina. Meštane ovog naselja pokraj reke Tamiša spaja ljubav prema lopti i to onoj fudbalskoj.

Svi oni pomažu na svoj način kako bi njihov FK Tamiš ima dobre uslove i bio bolje plasiran na tabeli.

- Mnogo nam znači donacija kompanije Mozzart, pisali smo mnogima za pomoć ali je samo ova kompanija imala sluha za naše zahteve. Sportski klub za svako mesto mnogo znači i mi se trudim da ga održimo kako svojim sredstvima, tako i preko donatorskih večeri koje organizujemo, jer celo mesto je uključeno u rad kluba – kaže predsednik upravnog odbora FK Tamiš Milorad Toković. On dodaje su u prethodnom period uspeli da srede teren i da ga opreme, ali da ih čeka još posla.

Podsetimo, Mozzart je opremio 5.500 sportista koji nose dresove sa imenom regionalnog lidera
u oblasti igara na sreću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17