• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2021

19:22

ŠIPTARI SE "RAZGOROPADILI" NA DRUŠTEVNIM MREŽAMA! Vređaju UEFA i Srbiju zbog odluke Španije! /FOTO/

Fudbal

ŠIPTARI SE "RAZGOROPADILI" NA DRUŠTEVNIM MREŽAMA! Vređaju UEFA i Srbiju zbog odluke Španije! /FOTO/

Podeli vest

Prašina oko utakmice Španije i tzv. Kosova u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo se ne spušta

Nakon što su Šiptari isterali svoje i naterali Špance da istaknu zastavu i himnu lažne države, nastavlja se pritisak! Odlukom vlade, u današanjem prenosu neće biti intonirana himna, niti će komentatori smeti da oslovlajvaju lažnu državu, što je posebno razljutilo Šiptare. 

Foto: printscreen

"Marka" je danas prva objavila tačna uputstva za organizatore TV prenosa i komentatora, a na Tviter nalogu španskog medija otvorila se žučna rasprava među Špancima, Kataloncima, a glavnu reč su imali oni koji propagiragiraju lažne države pa je tako jedan od korisnika društevene preže poistovetio Kataloniju i južnu srpsku pokrajinu!

Jedan od Španaca potrudio se da svom narodu objasni iz kog razloga lažna država nikada neće dobiti suverenitet, te da je Kosovo deo Srbije!

- Veliki broj migranata iz Albanije prešao je u južnu pokrajinu Srbije. Vremenom su napravili "geto" i počeli da draže nezavistnost! Srbija je moj Bog! 

- Trebalo bi da pustimo srpsku himnu - glasio je jedan od komentara na Tviteru "Marke". 

Mišljenja čitalaca "Marke" dosta su podeljena, ali se u većini slučajeva tiču španskih pokrajina Katalonije i Baksije koje takođe pokušavaju da se jednostrano odvoje od Španije. 

Šiptari većinski koriste priliku da vređaju srpski narod, prozivaju UEFA i insistiraju da utakmica bude završena službenim rezultatom 3:0 u njihovu korist...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rokii

pre 3 godine

Šta serete eto radi nas ne priznaju ili rade Katalonije.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17