• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2021

12:00

SUPERLIGA! Sedam timova u borbi za OPSTANAK!

Fudbal

SUPERLIGA! Sedam timova u borbi za OPSTANAK!

Podeli vest

Pretposlednje, 37. kolo, fudbalske Superlige lige odigraće se u petak i subotu, a pošto je šampionska trka rešena, u centru pažnje biće izuzetno zanimljiva borba za opstanak

Kolo u petak otvaraju Radnik i TSC, odnosno Vojvodina i Spartak, dok Bačka čeka Crvenu zvezdu, a zatim u subotu sledi borba za dva preostala mesta u eliti.

Radnički iz Niša gostovaće "otpisanom" Zlatiboru, Rad dočekuje Mačvu, koja je takođe već ispala, Javor će biti domaćin Čukaričkom, Metalac ekipi Novog Pazara, a Napredak lučanskoj Mladosti.

Konačno, Partizan će u Humskoj igrati protiv Voždovca.

Superliga Srbije, 37. kolo:
Petak:

16:00 Radnik - TSC 

16:00 Vojvodina - Spartak

18:05 Bačka - Crvena zvezda

Subota:

13:30 Inđija - Proleter

13:30 Javor - Čukarički

13:30 Metalac - Novi Pazar

13:30 Napredak - Mladost

13:30 Rad - Mačva

13:30 Zlatibor - Radnički Niš

16:00 Partizan - Voždovac 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17