• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2021

18:10

FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE SE OPROSTIO OD KOSANOVIĆA! Ostavio je NEIZBRISIV trag u SRPSKOM fudbalu!

Fudbal

FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE SE OPROSTIO OD KOSANOVIĆA! Ostavio je NEIZBRISIV trag u SRPSKOM fudbalu!

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije, oprostio se od Milana Kosanovića koji je preminuo u 50. godini života od posledica koronavirusa

Kosanović je ostavio dubok trag u Fudbalskom savezu, a najveći uspeh sa reprezentacijom postigao je 2015. godine radeći sa Veljkom Paunovićem kada je omladinska reprezentacija Srbije postala prvak sveta.

 

 

- Tragična vest nam je stigla iz Novog Sada. Sportski direktor Vojvodine, bivši trener nacionalnih selekcija Srbije i Crvene zvezde, Milan Kosanović, preminuo je od posledica korona virusa u 50. godini života.

- Kosanović je ostavio dubok i neizbrisiv trag u srpskom fudbalu, pošto se od početka trenerske karijere specijalizovao za rad sa mladim igračima. Bio je važan deo stručnog štaba omladinske reprezentacije Srbije na pohodu na titulu šampiona sveta u Novom Zelandu 2015. godine. Čovek od najvećeg poverenja selektora te generacije, Veljka Paunovića.

Foto: fkcrvenazvezda.rs/montaža

 

- Trenersku karijeru gradio je u Vojvodini, bio je i selektor omladinske selekcije Srbije, tačnije dečaka rođenih 1998. godine i mlađih. Put ga je kasnije odveo u Crvenu zvezdu. Doveden je na Marakanu kao čovek koji će raditi sa elitnom grupom mladih igrača, ali je kasnije postao deo stručnog štaba Vladana Milojevića. I to izuzetno važan deo. Imao je snažan uticaj na rezultate i taktičku pripremu mečeva Crvene zvezde tokom najbolje epohe u novijoj istoriji.

- Fudbalski savez Srbije izražava najiskrenije saučešće FK Vojvodina, porodici i prijateljima. Neka mu je večna slava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17