• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2021

23:12

LIVERPUL SE PONOVO PITA! Redsi "preslišali" Barnli i čekirali kartu za Ligu šampiona!

Fudbal

LIVERPUL SE PONOVO PITA! Redsi "preslišali" Barnli i čekirali kartu za Ligu šampiona!

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula savladali su Barnli sa 3:0 (1:0) u 37. kolu Premijer lige

Pretila je ova sezona krajem februara da postane najgora u poslednjoj deceniji, ali je uspeo Jirgen Klop da razmrda "okrnjene" Redse i vrati ih na pobednički kolosek! 

Liverpul je serijom dobrih rezultata i pobedom protiv Barnlija u 37. kolu stigao na četvrto mesto na tebeli koje velikanu sa Enfilda garantuje Ligu šampiona naredne sezone, ali će "crvenima" biti potrebna pobeda protiv Kristal palasa u poslednjem kolu kako bi i matematički bili sigurni. 

Foto: Tanjug/AP

Pre dva kola počela je da funkcioniše veza Salah-Mane, a danas se probudio još jedan "tvorac" sjajnih rezultata prošle sezone Roberto Firmino koji je načeo mrežu gostiju u 43. minutu sureta posle lepe akcije Robertsona i Manea. 

Nije Liverpul spuštao gard tokom celog meča, a već na startu drugog poluvremena u strelce se upisao i Net Filips posle sjajnog centaršuta Sadia Mane, dok je poslednji udarac Barnliju zadao Aleks Okslejd Čemberlejn na dva minuta pre kraja susreta. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija