• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2021

12:53

PRIHVATIO BIH PONUDU JUVENTUSA ILI INTERA! Mihajlović ponovo ŠOKIRAO Italiju nakon što je dogovorio ostanak u Bolonji!

Fudbal

PRIHVATIO BIH PONUDU JUVENTUSA ILI INTERA! Mihajlović ponovo ŠOKIRAO Italiju nakon što je dogovorio ostanak u Bolonji!

Podeli vest

Srpski trener Siniša Mihajlović ostaje na klupi Bolonje i naredne sezone

Mihajlović je nakon sastanka sa čelnicima Bolonje dogovorio nastavak saradnje uprkos činjenici da je bilo mnogo problema unutar tima tokom godine, te da rezultati nisu bili dobri kao lani. 

- Da razjasnimo odmah, nisam odvojio vreme za pregovore niti sam imao posla sa drugim klubovima. Kao što je generalni direktor Fenući objasnio klub mi je ponudio da se sastanemo 1. juna i razgovaramo o sledećoj sezoni, ostavivši svima nedelju dana slobode kako bi se oslobodili tenzije i toksina iz sezone iza nas. Što se mene tiče mogli smo da se sastanemo i ranije - rekao je Mihajlović. 

Foto: AP/Photo

Poslednjih nedelja se govorilo o interesovanju Intera i Juventusa, a Mihajlović priznaje da bi sigurno prihvatio ponudu da je stigla, ali nije. 

- Nisam licemer. Da su stigle ponude iz Intera ili Juventusa saslušao bih i prihvatio. To je normalno. Ukoliko neki trener kaže drugačije nije iskren. Ipak, nikad nisam uzeo vreme da sačekam ponude. Bolonja, zbog svega što predstavlja za mene, nikada mi neće biti plan B, kao ni drugi klubovi u kojima sam radio. Ukoliko se više ne osećam dobro na jednom mestu, ili ukoliko klub i ja nemamo iste ambicije, otići ću, ostaću kod kuće, bez potrebe da tražim drugi klub - podvukao je srpski strateg.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija