• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2021

22:03

"GRUPA SMRTI"!? PA I NE BAŠ! Svi timovi ZAVRŠILI učešće pre četvrtfinala!

Tanjug/AP

Fudbal

"GRUPA SMRTI"!? PA I NE BAŠ! Svi timovi ZAVRŠILI učešće pre četvrtfinala!

Podeli vest

Najavljena je grupa F kao "grupa srmti" pred početak Evropskog prvenstva, ali rezultati govore potpuno drugačije

Očekivalo se da će grupa F koju su činili Nemačka, Portugal, Mađarska i Francuska iznedridi novog prvaka Evrope, ali su svi sem naših severnih komšija pošteno razočarali. 

Iako je Mađarska jedina ispala u grupi, partije koje su izabranici Marka Rosija odigrali protiv favorizovanih rivala mogu da zadovolje javnost, dok su Nemci, Francuzi i Portugalci potpuno razočarali. 

Foto: Tanjug/AP

Videlo se u prvoj utakmici protiv Mađarske da aktuelni evropski šampion Portugal nije u sjajnoj formi. Trebalo im je više od 80 minuta da slome otpor domaćina, a pitanje je da li bi se to dogodilo da Vili Orban nije "uterao" loptu u svoj gol. Nemci su ih odučili od fudbala, dok su sa Fracnuzima igrali dok obema ekipama nije odgovarao rezultat. 

Provukli su se Navigatori kroz grupu, ali su im na put stali nezgodni Belgijanci na čelu sa "vaskrslim" Edenom Azarom. 

Prvak sveta Francuska je na EURO stigla kao najveći favorit, tim koji je Didije Dešan imao sigurno je najbolji poimence, ali se ponovo pokazalo da to ništa ne znači! Francuska je bila "mlaka" na sve četiri utakmice, minimalac protiv Nemačke, remi sa Mađarima i "tankih" 2:2 sa Portugalom pokazali su da nešto ne valja. Kazna je stigla već u osmini finala protiv Švajcarske. 

Foto: Tanjug

Imali su Trikolori veliku prednost od 3:1 na deset minuta pre kraja, ali su od gotovog napravili veresiju što je "legija stranaca" u švajcarskom timu umela da iskoristi. Da ironija bude veća, odlučujući penal je promašio najbolj igrač Fracuza Kilijan Mbape. 

Sve je palo na "nejaka" nemačka pleća, a Panceri su morali da osvetle obraz posrnule grupe, ali nisu mogli protiv Engleza i Vemblija! Protiv Porguala je delovalo da su u stanju da naprave iznenađenje i pomrse račune većim favoritima, ali su ih Mađari vratili na mesto i pokazali sve mane. 

Foto: Tanjug

Ipak, protiv Engleske su bili na nivou, imali svoje šanse, ali kada na "krcatom" Vembliju promašiš "jedan na jedan" sa Pikfordom (Miler u finišu meča), sve sem eliminacije bi bilo iznenađenje! 

Bilo kako bilo, tri VELIKA favorita su ispala, uz njih nema ni Holandije kojoj je Češka očitala lekciju. Vreme je da favoriti povedu računa pre nego što bude kasno! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija