• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2021

05:42

MESI, DOĐI KOD NAS! Jokićev klub zove Argentinca!

Tanjug/AP Photo

Fudbal

MESI, DOĐI KOD NAS! Jokićev klub zove Argentinca!

Podeli vest

Lionel Mesi i Barselona nisu uspeli da se dogovore, pa legendarni napadač katalonskog kluba napušta klub, a odmah je dobio ponudu Denvera

Ono o čemu se mesecima spekulisalo sada se i dogodilo. Mesi je napustio Barselonu! Kako je slobodan u izboru sredine, Mesi će moći da bira u koju ekipu će otići.

PSŽ i  Mančester siti već stoje u redu, ali javili su se u Amerikanci. I dok se čekaju zvanične ponude Mesi je već dobio jednu iz NBA lige - i to od Denvera za koji nastupa Nikola Jokić.

Naravno, u pitanju je šala Nagetsa koji su postavili klip kako Mesi igra nožni tenis sa košarkaškom loptom, a za "savet" su pitali i argentinskog košarkaša Fakunda Kampaca koji je njihov član.

- Mesi... Mi mislimo da bi se uklopio.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija