• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2021

15:36

EMOTIVNI LUKAKU DIRNUO NAVIJAČE INTERA!  Nadam se da razumete moju odluku! Ovo je za mene prilika života!

Fudbal

EMOTIVNI LUKAKU DIRNUO NAVIJAČE INTERA! Nadam se da razumete moju odluku! Ovo je za mene prilika života!

Podeli vest

Velika finansijska kriza pogodila je šampiona Italije, te su kineski vlasnici morali da krenu u rasprodaju. Otišao je Ašraf Hakimi za 60.000.000 evra i nadali su se da će to biti dovoljno "za prvo vreme", a kako sada stvari stoje ni 115.000.000 evra koliko su za Lukakua neće zapušiti klupsku kasu. Lukaku je stigao u Čelsi, ali su mu navijači Intera još uvek u srcu

Navijači Intera nisu na najbolji način prihvatili odluku ubojitog napadača, posle čega je Belgijanac odlučio da im se oduži emotivnim pismom za javnost i zahvali im se na velikoj podršci dok je nosio dres italijanskog giganta!

Foto: reuters

 

- Dragi navijači Intera, hvala vam što ste me voleli kao jednog od vas. Hvala vam što sam se sa porodicom u Milanu osećao kao kod kuće. Hvala vam na svakodnevnoj podršci i ljubavi. Hvala vam što ste me još više motivisali posle prve sezone- počeo je Lukaku.

Lukaku je dve godine nosio dres Intera i briljirao...

- Po dolasku u Inter osetio sam da ću uraditi dobre stvari. Ljubav koju ste mi pružili na dočeku na aerodromu je bila početak predivne priče. Odlučio sam da će moj zadatak biti da vas nikad ne izneverim dok nosim Interov dres. Dao sam 100 posto na svakom treningu i svakoj utakmici da vas učinim ponosnima. Naša prva sezona završila je na najteži mogući način, ali vi ste mi dali snagu da nastavim s radom i nastavili smo kao ekipa. Zbog toga smo i postali prvaci - napisao je i dodao:

Foto: Tanjug

 

- Nadam se da razumete moju odluku da pređem u Čelsi. To je za mene prilika života i smatram da je to u ovom periodu moje karijere prilika o kojoj sam uvek sanjao. Jedna stvar je sigurna, a to je da ću zauvek ostati Interista jer bez vas ne bih bio ni igrač, ni čovek koji sam danas. Hvala iz dubine mog srca - zaključio je Lukaku!

Belgijanac je ušao u istoriju italijanskog fudbala kao najskuplje prodati fudbaler, a u Čelsiju je dobio petogodišnji ugovor po kom će godišnje inkasirati 12.000.000 evra! Podsećamo, Lukaku je već branio boje Plavaca, ali nije dobio pravu šansu za Stamford Bridžu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija