• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2021

16:47

E TO VAM JE FUDBAL! DIRLJIV momenat za navijača BRENTFORDA! Sa trenerom slavio ISTORIJSKU pobedu u Premijer ligi! /VIDEO/

Tanjug/AP

Fudbal

E TO VAM JE FUDBAL! DIRLJIV momenat za navijača BRENTFORDA! Sa trenerom slavio ISTORIJSKU pobedu u Premijer ligi! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Brentforda pobedom su obeležili povratak u Premijer ligu po prvi put od 1947. godine

Naučio nas je fudbal kroz istoriju da ume kreirati najlepše, romantične priče, ali je poslednjih godina uticaj novca promenio svetski, pa tako i fudbalski pored, a emocija je na stadionima sve manje. Ipak, u svetu bogatih klubova, stvori se neki "mali", gradski, koji režira čudo i pokupi simpatije neutralnih gledalaca. 

Foto: Tanjug

Baš to je Brentford! Klub iz Londona koji je poslednji put bio član elite davne 1947. godine, a uprkos veoma nezgodnoj sezoni u Čempionšipu Tomas Frank je uveo Pčele u Premijer ligu. Mnogi su prežalili Brenford zbog "slabog igračkog kadra, kratke klupe, propačunate i previše ofanzivne igre", ali su novajlije među najboljima pokazale da nisu zalutale. 

Brentford je u prvom kolu na "Komjuniti Stadionu" dočekao skupoceni tim Arsenala, a Mikela Artetu i sva ovogodišnja pojačanja odučio od fudbala! Pčele su slavile sa 2:0 i tako pobedom overile povratak u premijerligaško društvo, a ono što se dogodilo nakon utakmice zapravo i jeste fudbal. Pravi fudbal. 

Jedan od dečaka na tribinama ostao je na svom mestu dok su igrači obilazili "počasni krug" nakon velike i povratničke pobede. Menadžer Brentforda Tomas Frank primetio ga je kraičkom oka i prišao mu da zajedno proslave veliki uspeh kluba, a potom su isto uradili i fudbaleri Pčela. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija