• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2021

13:02

Srpski fudbaler (26) preminuo u Severnoj Makedoniji

Fudbal

Srpski fudbaler (26) preminuo u Severnoj Makedoniji

Podeli vest

Nikola Stevanović je podlegao povredama zadobijenim 12 dana ranije

Popularni Kole se pred novu fudbalsku sezonu sa prijateljima odmarao na Ohridskom jezeru, gde je pre 12 dana skočio u vodu, udario u podvodni kamen i polomio vrat i šesti kičmeni pršljen.

On je od tog dana bio u komi, iz koje se do kraja nije probudio, pa je na kraju preminuo u bolnici u Skoplju.

 

Iza sebe je ostavio majku i sestru, one koje je najviše na svetu voleo. Za njim žali i cela fudbalska zajednica u Jablaničkom okrugu.

- Bio je dobar fudbaler i veoma dobar čovek. Visok i snažan mladić, kao od stene odvaljen. Tuga, velika tuga - kazao je za "Jugmedia" GFS Leskovac Milovan Glušac.

Nikola je prošao sve mlađe selekcije FK Dubočica, a kasnije je igrao za Kumarevo iz Zloćudova, Polet iz Stajkovca i Slogu, a po završetku prošle sezone prešao je u OFK Morava Leskovac za koju nije stigao ni da debituje.

Igrao je na poziciji centarfora i san mu je bio da se domogne Superlige Srbije, ali ga nažalost nije dosanjao.

Osim fudbalom, bavio se i drugim poslovima.

On se u međuvremnu zaposlio i Nevlesu jer se od fudbala nije moglo živeti, ali nije nameravao da se skoro oprosti od lopte jer je to bila njegova velika ljubav - rekao je njegov prijatelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17