• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2021

17:55 >> 18:19

PREMIJER LIGA SE ZAHUKTAVA! SVAĐA SAIGRAČA OKO PENALA! Everton i Lester sigurni, Njukasl u nadoknadi ispustio pobedu...

Tanjug

Fudbal

PREMIJER LIGA SE ZAHUKTAVA! SVAĐA SAIGRAČA OKO PENALA! Everton i Lester sigurni, Njukasl u nadoknadi ispustio pobedu...

Podeli vest

U okviru 3. kola Premijer lige snage su odmerili Aston vila i Brentford koji su remizirali 1:1, Brajton je kao domaćin izgubio od Evertona 2:0, Njukasl je remizirao sa Sautemptonom 2:2, a Lester je dobio Norvič 2:1. Vest Hem i Kristal Palas su remizirli 2:2. Ranije danas Mančester Siti je deklasirao Arsenal 5:0

I dalje je Engleska pod utiskom brutalnog Mančester Sitija koji je demolirao Arsenal sa 5:0, a odigrala se većina utakmica 3. kola.

Fudbaleri Evertona zabeležili su i drugi trijumf ove sezone pošto su savladali Brajton na gostovanju sa 0:2 (0:1).

Foto: Tanjug

 

Mogao je rezultat da bude i ubedljiviji! Demaraj Grej je bio strelac prvog gola, a kasnije je duplirao Kalver-Luin sa penala! Taj jedanaesterac bio je sporan kada su se sukobili Rišarlison i engleski napadač oko izvođenja kaznenog udarca. Ljut bio je Brazilac koji je hteo se obračuna sa saigračem...

 

 

Majkl Antonio igra sjajno sezone, ali njegov tim ipak nije uspeo da pobedi! Postigao je novi  pogodak, ali i asistirao Pablu Fornalsu kod prvog čime je postao jedini igrač Vest Hema u istoriji Premijer lige koji je asistirao u svakoj od prve tri utakmice na otvaranju sezone! Patrik Vijera je uspeo da obezbedi drugi boda na klupi Palasa zahvaljujući dvostrukom strelcu Galageru!

Foto: Tanjug

 

Sautempton je pogotkom Džejmsa Vord-Prausa u šestom minutu nadoknade, sa penala, došao do boda protiv Njukasla! Imao je sve u svojim rukama Njukasl, kojem su prethodno Kalum Vilson u 55. i Alan Sen-Maksimen u 91. donosili prednost!

Foto: Tanjug

 

Aston Vila i Bretford su podelili bodove odigravši 1:1. Emilijano Buendija i Ivan Toni postigli su svoje prvence ove sezone! Vardi i Olbrajton obezbedili su Lesteru put ka pobedi od 2:1 nad Noričem!

PREMIJER LIGA - 3. KOLO

Subota

Mančester Siti - Arsenal 5:0 (3:0)

Gundogan 7, Tores 12 i 84, Žezus 43, Rodri 52

Aston Vila – Brentford 1:1 (1:1)

Buendia 13 – Toni 7

Brajton – Everton 0:2 (0:1)

Grej 41, Kalvert-Luin 57p

Njukasl – Sautempton 2:2 (0:0)

Vilson 55, Sent Maksiman 91 – Eljunusi 74, Vord-Praus 96p

Norič - Lester 1:2 (1:1)

Puki 44p – Vardi 8, Olbrajton 77

Vest Hem – Kristal Palas 2:2 (1:0)

Fornals 39, Antonio 68 – Galaher 58, 70

18.30:  Liverpul - Čelsi 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17