• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2021

11:09

DRAMA REPREZENTATIVACA NEMAČKE! Avion HITNO morao da sleti!

Tanjug/AP

Fudbal

DRAMA REPREZENTATIVACA NEMAČKE! Avion HITNO morao da sleti!

Podeli vest

Fudbaleri Nemačke savladali su Island sa 4:0 (2:0) u kvalifikacijama za Mundijal

Stigao je Hansi Flik na klupu Manšafta i nemačka mašinerija se odmah razbudila!

Nakon rutinske pobede protiv Lihtenštajna u petom kolu, Pancerima je sinoć "na meniju" bio nemoćni Island - 4:0 (2:0). 

Nisu fudbaleri Nemačke mogli ni da slute da će ubrzo nakon toga preživeti dramu! Avion kojim su krenuli u domovinu morao prinudno da sleti u Edinburg.

Foto: Tanjug

 

Oni su u raspoloženju su krenuli kući, ali su na letu doživeli neprijatnost pošto je avion morao prinudno da sleti u Škotsku. U jednom momentu je avion naglo skrenuo udesno i počeo da se spušta. Još nije poznato šta je uzrokovalo ovo prisilno sletanje.

- Naš let je preusmeren na Edinburg, kako bi se obavila bezbednosna kontrola aviona. Svi su dobro i strpljivo čekaju, dok osoblje mirno i profesionalno radi svoj posao - poručili su iz Fudbalskog saveza Nemačke.

Foto: Reuters

 

Sa ostatkom ekipe nisu bili reprezentativci Manuel Nojer, Džošua Kimih i Serž Gnabri, koji su odlučili da ostanu u Rejkjaviku i prespavaju, pa da se ovog jutra redovnom linijom vrate u Nemačku! Kao da su predosetili nešto... 

Bilo kako bilo, izgleda da su dobro postupili, jer kako stoje stvari vratiće se pre saigrača koji su noćas krenuli kući.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17