• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2021

19:25

OGLASIO SE PARTIZAN! POZNATE CENE ulaznica za DERBI!

Fudbal

OGLASIO SE PARTIZAN! POZNATE CENE ulaznica za DERBI!

Podeli vest

Oglasio se fudbalski klub Partizan kao domaćin večitog derbija i objavio vreme početka prodaje ulaznica i cenovnik

U klubu iz Humske 1 objavili su da će karte početi da se prodaju već od ponedeljka 13. septembra u 10 časova.

Ipak, to je informacija za sektore namenjenje navijačima Partizana. Zasad nema informacija kako će, kada i na koji način ići prodaja karata za Crvenu zvezdu.

Jug i sever prodavaće se za 800 dinara, istok bočno za 1.500, istok centar i zapad bočno ići će za po 2.000 dinara, dok će se centar zapad prodavati za 2.500 dinara. Ko, pak, želi u lože moraće da izdvoji 8.000 dinara.

Foto: Starsportphoto

 

Onlajn prodaja vršiće se putem sajta www.ticketline.rs od ponedeljka 13. septembra u 10 časova sve do dana odigravanja utakmice, do 10 časova. Ulaznice na blagajnama stadiona FK Partizan biće u prodaji od ponedeljak i odvijaće se svakim danom osim nedelje u radnom vremenu od 10 do 18 časova. Ulaznice je moguće naći i na Ticketline Shop Voždovac u TC Stadion, na info pultu u radnom vremenu svakim danom od 10 do 21 čas. U opticaju je još Ticketline Shop Novi Beograd, prizemlje TC Novi Mercator, Bulevar umetnosti 4, u radnom vremenu svakim danom osim nedelje od 10 do 18 časova.

Foto: Starsportphoto

 

Moguće je takođe doći do ulaznice uplatom na račun i preuzimanjem plaćenih ulaznica na blagajni broj 1 stadiona FK Partizan na dan utakmice od 10 do 18 časova. Za sve one koji žele omogućena je i dostava ulaznica na kućnu adresu. Na dan utakmice prodaja će biti moguća isključivo na blagajnama stadiona FK Partizan od 10 časova do početka utakmice.

Foto: Starsportphoto

 

Ulaznice se mogu rezervisati i na telefon 011/20-30-570 najkasnije do petka 17.09.2021. do 18 časova. Radno vreme call centra je od ponedeljka do subote od 10 do 18 časova. Sve rezervacije u skladu sa uslovima kupovine biće važeće najdalje do subote 18. septembra u 18 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17