• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2021

20:06

POSLE FENOMENALNOG TRIJUMFA, KLOP BLISTA! Zanela nas je sopstvena igra...

Tanjug

Fudbal

POSLE FENOMENALNOG TRIJUMFA, KLOP BLISTA! Zanela nas je sopstvena igra...

Podeli vest

Fudbaleri Liverula savladali su Milan sa 3:2 (1:2) u sjajnom meču prvog kola grupne faze Lige šampiona! Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da je bilo prelepo fudbalsko veče na Enfildu

Meč Bajerna i Barselone privukao je najviše pažnje pred prvo kolo, ali će nakon svega viđenog na Enfildu ta utakmica pasti u totalni zaborav! 

Liverpul je vodio sa 1:0 i promašio penala da bi zatim primio dva brza gola do kraj poluvremena. U nastavku meča "crveni" su uspeli da postignu dva gola, preokrenu rezultat i trijumfuju.

Foto: Tanjug/AP

 

- Prelepo fudbalsko veče na Enfildu. Počeli smo jako dobro utakmicu, ali nas je pred kraj poluvremena stigla kazna zbog opuštanja. Zanela nas je sopstvena dobra igra i postali smo malo nedisciplinovani - izjavio je Klop.

Foto: Tanjug

 

On je istakao da je sve vreme verovao u pobedu.

- Verovao sam da možemo da se vratimo i pobedimo u drugom poluvremenu. Postigli smoo divne golove i mislim da smo na kraju zasluženo pobedili! Protivnik kog smo dobili iz najslabijeg šešira je Milan. Znamo koliko je ovo teška grupa. Zato je bilo bitno slaviti. Neće ovaj trijumf ništa rešiti, ali je jako važno što smo odmah uzeli tri boda - rekao je Nemac.

Foto: Tanjug

 

Za Liverpul je bilo važno da zabeleži pobedu na startu u jednoj od najtežih grupa u kojoj se još nalaze Porto i Atletiko Madrid! U narednom kolu, Liverpul će gostovati Portu...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17