• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.09.2021

10:35

NASTAVLJA SE SUPERLIGA! Derbi kola na TSC Areni! Večite čeka težak posao

Starsportphoto

Fudbal

NASTAVLJA SE SUPERLIGA! Derbi kola na TSC Areni! Večite čeka težak posao

Podeli vest

Utakmice 11. kola Superlige Srbije igraju se u naredna tri dana, vodeći Partizan dočekuje Spartak, a Crvena zvezda igraće na gostovanju u Novom Pazaru

Nepotpuno 10. kolo završeno je u četvrtak uveče, pobedom Partizana u Lučanima protiv Mladosti 2:0, a nova utakmica crno-bele čeka u nedelju od 20.15 u Humskoj protiv Spartaka.

Prošlo kolo je nekompletno zbog odlaganja tri utakmice zbog bolesti igrača Crvena zvezda - Voždovac, Radnik - TSC i Radnički - Metalac. Trener Partizana Aleksandar Stanojević nedavno je rekao da je time ugrožena regularnost lige i da ne treba odlagati mečeve zbog bolesti igrača, a direktor takmičenja Aleksandar Pivić rekao je da liga ne želi više zahteva za odlaganje utakmica.

Foto: Starsportphoto

Zamišljeni Aleksandar Stanojević

Partizan ima osam pobeda i remi, prvi je na tabeli sa 25 bodova i ima pet više ali i utakmicu više od Zvezde. Spartak je vezao dva poraza i zauzima osmo mesto na tabeli sa 12 bodova.

Zvezda će u nedelju od 15.55 igrati protiv u Novom Pazaru pred praznim tribinama zbog kazne domaćem klubu zbog nesportskog ponašanja navijača. Crveno-beli su odložili meč koji je u četvrtak trebalo da se odigra zbog bolesti nekolicine igrača, a u duel ulaze posle remija sa Partizanom prošle nedelje (1:1).

Novi Pazar je u utorak izgubio u Kragujevcu od Radničkog 1:2 i zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa sedam bodova.

Trećeplasirani Napredak u ponedeljak od 18 časova igra u Novom Sadu protiv Proletera i želi dobar rezultat kako bi se zadržao u vrhu tabele. Ekipa iz Kruševca ima 18 bodova, a Proleter je 14. na tabeli sa osam bodova.

Ekipa TSC u subotu od 16 časova na svom terenu igra protiv Vojvodine, koja je vezala dve pobede i popela se na šesto mesto sa 15 bodova. Klub iz Bačke Topole je četvrti sa tri boda više.

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri TSC-a slave gol protiv Crvene zvezde

Čukarički u ponedeljak od 20 časova igra u Beogradu protiv Radnika za treću uzastopnu pobedu kojom bi ostao u gornjem delu tabele. Beogradski tim je peti na tabeli sa 17 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani TSC, a Radnik, koji je pretrepeo tri vezana poraza, zauzima 11. mesto sa devet bodova.

U subotu od 19 časova Kolubara će dočekati Radnički iz Niša i pokušaće da prekine niz od dva poraza, a u nedelju od 18 časova Metalac će dočekati Radnički iz Kragujevca koji ima dve pobede u nizu.

Voždovac će predvođen novim trenerom Aleksandrom Lintom u ponedeljak od 16 časova Beogradu protiv Mladosti pokušati da prekine niz od dva poraza. Mladost ima najviše poraza u ligi - sedam i poslednja je na tabeli sa četiri boda.

Superliga Srbije, 11. kolo

Subota

16.00 TSC - Vojvodina

19.00 Kolubara - Radnički Niš

Nedelja

15.55 Novi Pazar - Crvena zvezda

18.00 Metalac - Radnički KG

20.15 Partizan - Spartak

Ponedeljak

16.00 Voždovac - Mladost

18.00 Proleter - Napredak

20.00 Čukarički - Radnik

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija