• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2021

19:27

BOLI GLASNA TIŠINA IZ PARIZA! Španci ogorčeni na kolege iz Francuske!

Tanjug/AP

Fudbal

BOLI GLASNA TIŠINA IZ PARIZA! Španci ogorčeni na kolege iz Francuske!

Podeli vest

Španski mediji i danas naširoko pišu o sinoćnjem finalu Lige nacija između njihove selekcije i reprezentacije Francuske, koji su njihovi miljenici izgubili 2:1, aludirajući pre svega na pobedonosni gol Francuza koji oni vide kao skandalozan

Svanuo je novi dan, ali nije ni na pomolu da će se strasti makar malo primiriti.

Nakon završenog finala Lige nacija sinoć, španski mediji su se smrtno naljutili na glavnog sudiju Entonija Tejlora, i njegove pomoćnike na terenu i u VAR sobi, s obzirom da nisu svirali ofsajd Kilijanu Mbapeu prilikom postizanja ispostaviće se pobedonosnog gola.

Foto: Tanjug/AP

Španci su na kraju morali da čestitaju Francuzima na pobedi

Na prvi pogled zaista deluje da su sudije napravile krupnu grešku ne svirajući ofsajd igraču PSŽ-a, međutim prema novim pravilima igre, s obzirom da je loptu na putu do njega zakačio štoper Španije, ofsajda nije bilo, i gol je priznat.

Na naslovnici "Sporta" piše "Nepravda", a u tekstu dalje stoji da je "Španija izgubila od Francuske na skandalozan način, golom iz čistog ofsajda."

 

 

,,Marka" je napisala da se ovom promenom pravila fudbal menja iz korena, i uputila je niz kritika na račun kolega iz ,,L'Ekipa" jer svojom ćutnjom podržavaju ono što oni vide kao ozbiljan oblik nepravde.

Za sada su Španci i dalje ogorčeni zbog sinoćnjih dešavanja, i ne deluje da će do smirivanja ubrzo doći, a koliko dugo će ovakvo raspoloženje preovladavati kod njih, ostaje da se vidi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17