• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2021

18:04

HTELI DA MU PUCAJU U NOGE, ARKAN GA ZVAO U OBILIĆ! Kežmanova ISPOVEST - pokušali da ga OTMU u Amsterdamu!

Starsportphoto

Fudbal

HTELI DA MU PUCAJU U NOGE, ARKAN GA ZVAO U OBILIĆ! Kežmanova ISPOVEST - pokušali da ga OTMU u Amsterdamu!

Podeli vest

Legendarni srpski fudbaler Mateja Kežaman doživeo je tri neprijatne situacije tokom svoje karijere

Bio je Kežman jedan od najboljih fudbalera koje je Srbija ikada imala, a tokom karijere proživeo je mnogo, u najmanju ruku, nezgodnih momenata o kojima je pričao u emisiji "Goli život". 

Prvi nezgodan momenat dogodio se posle njegovog gola Crvenoj zvezdi kada je "pucao" ka Severu dok je slavio pogodak. 

- Usred bela dana dečko vadi pištolj i pokazuje ga iz kola. Hoće da mi puca u kolena. I sve to jer sam dao sam gol Crvenoj zvezdi i “pucao” ka Severu iz “mitraljeza”. Ali bio sam mlad i isprovociran. To je bila osveta za ono što su meni skandirali tokom cele utakmice. Posle sam se izvinio zbog toga - prisetio se Kežman. 

Dok je igrao u Srbiji Željko Ražnatović je imao veliku želju da Kežman zaigra za njegov Obilić, ali Matejin otac nije delio negove ideje. 

Foto: Starsportphoto©

- Moj otac mi je pričao kako je to bilo. Arkan ga dva puta zvao kod njega u hotel Jugoslaviju. Rekao mi je da je izdržao taj veliki pritisak. Cela ta situacija kada te Arkan zove na sastanak i želi tvoje dete a ti mu se suprodstavljaš, nije prijatna. Otac mi je rekao da je posle tog drugog stastanka sa Arkanom, kada mu je definitvno rekao da ne želi da ja dođem u Obilić, imao određeni strah, da mu nije bilo svejedno. Kasnije je od ljudi bliskih Arkanu čuo da on ceni njegovo mišljenje i uopšte da ceni ljude kao što je moj otac. Tako sve se to ok završilo - pojasnio je Kežman. 

U inostranstvu nije bilo ništa bolje, a srpska mafija pokušala je da ga otme u Amsterdamu, ali je njegov prijatelj čuo njihov razgovor u kafiću i sprečio pravu dramu. 

- Reprezentacija je igrala u Velsu, da bi se ja posle te utakmice vratio u Amsterdam jer je trebalo da imam utakmicu za PSV. Čim je avion sleteo video sam policajce kako razgovaraju sa stujardesom i čujem kako pominju moje ime. Ona je potom pokazala na mene, oni su došli i zamoli me da izađem sa njima iz aviona. Ja sam hteo da odmah pozovem advokata ali su me smirili i rekli da je ovo za moje dobro. Iz aviona sam sa njima direktno ušao u policijski kombi. Tamo su mi rekli da su dobili informaciju da se spremala moja otmica koja je trebalo da se desi tog ili u narednih par dana - ispričao je srpski fudbaler. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17