• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2021

18:05

OKRIVILI VLAHOVIĆA ZA SVE, ALI ISTINA UVEK DOĐE NA VIDELO! Prvi čovek FIORENTINE UCENJIVAO Srbina!?

reuters

Fudbal

OKRIVILI VLAHOVIĆA ZA SVE, ALI ISTINA UVEK DOĐE NA VIDELO! Prvi čovek FIORENTINE UCENJIVAO Srbina!?

Podeli vest

Srpski fudbaler Dušan Vlahović glavna je tema u italijanskim medijama

Odluka Dušana Vlahovića da ne produži ugovor sa Fiorentinom, a potom i rešenost italijanskog giganta da izađe iz pregovora digla je ogromnu prašinu u Toskani. Srpski napadač potom je otišao na okupljanje reprezentacije, ali se buka oko napadača Viole još uvek nije stišala. 

U to ime je tamošnji portal "Firenzaviola" stigla je u Beograd tokom mečeva Srbije i uradila intervju sa agentima Dušana Vlahovića koji su otkrili razloge odbijanja novog ugovora. 

Ono što javnost u Italiji do sada nije znala je da je glavni krivac prvi čovek Fiorentine, Roko Komiso! 

- Ovog leta smo Fiorentini doneli ponudu od 60.000.000 evra, plus bonuse, postojao je dogovor između nas i otkupnog kluba, ali predsednik Komiso nije hteo ni da čuje - rekli su agenti Dušana Vlahovića za "Firenzaviola", a potom nastavili.

Foto: reuters

- Roko je odgovorio rekavši da mu je Vlahović kao sin, odnosno, da ga ne bi prodao ni nakoji način i da će učiniti sve da obnovi ugovor. 

Naravno, zastupnici srpskog napadača nisu bili zadovoljni odnosom kluba prema njima i rešili da se isključe iz pregovora. 

- Ne želimo da pregovaramo o novom ugovoru sa Fiorentinom, zato ne razgovaramo sa vama novinarima ili sa klubom - podvukli su oni. 

Tokom leta su se za Vlahovića otimali brojni klubovi, a najbliži njegovom potpisu bio je Atletiko Madrid. Posle ove priče, jasno je da se Vlahović i dogovorio sa Jorgandžijama, ali da je Komiso stopirao čitav posao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17