• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2021

09:19

BARSELONA U POTRAZI ZA TRENEROM! Legenda kluba najozbiljniji kandidat!

Tanjug/AP

Fudbal

BARSELONA U POTRAZI ZA TRENEROM! Legenda kluba najozbiljniji kandidat!

Podeli vest

Barselona je ekspresno reagovala posle poraza od Rajo Valjekana (0:1), smenjen je trener Ronald Kuman

Trener B tima Serhi Barahun će obavljati ulogu vršioca dužnosti, dok se ne pronađe željena zamena za Ronalda Kumana. Već su poznati potencijalni kandidati za novog treneta Katalonaca. 

Danima se spekuliše da bi Andrea Pirlo mogao da nasledi Ronalda Kumana. Takođe, italijanski novinar Fabricio Romano objavio je da je Barselona već kontaktirala legendarnog Ćavija Ernandeza, koji je najozbiljniji kandidat.

Foto: AP PHOTO

 

Ćavi trenira katarski Al Sad, ali se nije smatrao dovoljno kvalitetnim trenerom dostojnim klupe Barselone i to je osnovni razlog zbog kog je odbijao u više navrata. Ipak, sada smatra da je pravi trenutak za povratak na "Nou Kamp", ali ima čvrst ugovor i moraće da se dogovori sa katarskim klubom.

Foto: Tanjug/AP

 

Navodno ga je Barselona već kontaktirala i to pre nekoliko nedelja kako bi "opipala" puls i dobila je pozitivan odgovor, pa je podrška Kumanu svakako bila lažna.

Druga opcija je Roberto Martinez, aktuelni selektor Belgije, koji se takođe već duže vreme spominjao kao potencijalni trener Barselone, ali su ga izazovi sa talentovanom reprezentacijom gurali napred.

Foto: Reuters

Roberto Martinez

Kao moguća opcija pominje se i argentinski stručnjak Marselo Galjardo, aktuelni trener River Plejta, kojem ističe ugovor na kraju kalendarske godine.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17