• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2021

20:43

ŠTA JOŠ TREBA DA SE DESI?! Solskjer ZACEMENTIRAN na klupi Junajteda! Niko mu ništa ne može!

reuters

Fudbal

ŠTA JOŠ TREBA DA SE DESI?! Solskjer ZACEMENTIRAN na klupi Junajteda! Niko mu ništa ne može!

Podeli vest

Mančester junajted tone sve dublje i dublje i dublje, ali trener Ole Gunar Solskjer lagano pliva i uživa na površini

Iako je Junajted bio nemoćan u derbijima sa Liverpulom (0:5) i Sitijem (0:2), slavni engleski klub neće smeniti Olea Gunara Solskjera!

Foto: reuters

 

Kako prenosi Skaj sports, čelnici Junajteda nemaju nameru da zamene Norvežanina tokom reprezentativne pauze. Nakon poraza od Sitija bivši igrač Junajteda Geri Nevil je pomenuo da odluka o Solskjeru verovatno neće biti doneta pre nego što klub na kraju godine napusti izvršni direktor Ed Vudvord.

Ipak, prema saznanjima Skaja konačnu odliku o tome donosi cela uprava, a potpis mora da stavi vlasnik Džoel Glejzer.

Foto: reuters

 

Solskjer je upitan da li oseća da je na "pozajmljenom vremenu".

- Ne, uošte ne počinjem da se osećam tako. Imam dobaru i iskrenu komunikaciju sa čelnicima kluba! Siguran sam da ćemo kada se vratimo (sa reprezentativne pauze) igrači biti sveži i moja očekivanja od njih će biti visoka. Moramo da se vratimo i da počnemo da izgledamo kao ono što smo bili dugo vremena. Imamo igrače potrebne za to. Prošli smo nekoliko puta kroz ovakvu situaciju. Ovo je bio težak period tokom kog smo se udaljili od onoga što smo navikli. Ne mogu da pogledam sebe i kažem da je ovo način na koji želim da Mančester junajted igra.

Foto: reuters

 

Ostaje da se vidi koliko će još dugo uprava imati razumevanja i podrške za iskusnog stručnjaka...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija