• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2021

19:51

JUNAJTED U PROBLEMU, BREGZIT STOPIRAO NOVOG TRENERA! Kerik ostaje na klupi Crvenih đavola!

Tanjug/AP

Fudbal

JUNAJTED U PROBLEMU, BREGZIT STOPIRAO NOVOG TRENERA! Kerik ostaje na klupi Crvenih đavola!

Podeli vest

Fudbalski klub Mančester junajted saopštio je danas da će ekipu u narednoj utakmici Premijer lige protiv Arsenala voditi dosadašnji privremeni trener Majkl Kerik

Junajted je u ponedeljak za novog trenera imenovao nemačkog stručnjaka Ralfa Rangnika, ali on još uvek nije dobio radnu dozvolu.

- Majkl je ovo saopštio igračima i članovima stručnog štaba u Karingtonu (trenažni centar) u toku naporne nedelje za klub - dodaje se u saopštenju.

Rangnik (63) će biti trener Junajteda do kraja ove sezone, a zatim će dve godine biti savetnik u klubu.

Junajted je prošle nedelje otpustio dotadašnjeg trenera Ole Gunara Solšera, posle serije loših rezultata.

Kerik je na dve dosadašnje utakmice upisao pobedu protiv Viljareala u Španiji (2:0), dok je protiv Čelsija u Londonu njegov tim igrao nerešeno 1:1.

Ekipa iz Mančestera se pobedom u Španiji plasirala u osminu finala Lige šampiona, dok je u Premijer ligi na osmom mestu sa 12 bodova manje od vodećeg Čelsija. Meč između Junajteda i Arsenala na programu je u četvrtak od 21.15.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija