• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2021

07:58

BRAGA POSLALA PRETEĆU PORUKU ZVEZDI! Orta je u strašnoj formi! /VIDEO/

Reuters

Fudbal

BRAGA POSLALA PRETEĆU PORUKU ZVEZDI! Orta je u strašnoj formi! /VIDEO/

Podeli vest

Braga je na tri poslednje utakmice doživela dva poraza, ali se vratila na pobednički put, ubedljivo je savladala Vizelu u šampionatu sa 4:1

Najavili su sjajno duel sa  Estorilom, a potom i za utakmicu sa Crvenom zvezdom u poslednjoj rundi grupne faze d Lige Evrope. 

Braga je tako šestom pobedom u prvenstvu stigla do četvrte pozicije. Zaostaje ipak prilično za vodećom trojkom, Porto i Sporting joj beže 10 bodova, Benfika je devet ispred posle 12 odigranih rundi.

Rikardo Orta je potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi. Dva puta je pogađao metu, a na poslednjih pet mečeva ubeležio je po četiri gola i asistencije.

U nastavku je Raul Silva otklonio sve dileme o pitanju pobednika, pa je domaćin prepustio loptu rivalu. To je Vizela to iskoristila da smanji zaostatak sredinom drugog dela meča. Pokušala je u nastavku da se vrati u utakmicu, ali je sve nade uništio Abel Ruiz kada je postavio konačan rezultat.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija