• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2021

17:37

ŠTA OVO ZNAČI ZA STANKOVIĆA? Sampdorija se oglasila povodom hapšenja Ferera

Fudbal

ŠTA OVO ZNAČI ZA STANKOVIĆA? Sampdorija se oglasila povodom hapšenja Ferera

Podeli vest

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero uskoro će podneti ostavku, pa će klub iz Đenove u narednom periodu imenovati novog prvog čoveka kluba

Kao bomba je u ponedeljak sa Apenina odjeknula vest da je Ferero završio iza rešetaka.

Tim povodom se oglasio bivši vicešampion Evrope.

Sa velikim zaprepašćenjem saznali smo da je danas izvršena mera istražnog pritvora protiv Masima Ferera. To je bio zahtev Državnog tužilaštva Paole a u vezi sa događajima od pre mnogo godina. Svi ti događaji nezavisni su od njegovog upravljanja Sampdorijom.

Foto: AP/Photo

Masimo Ferero

- Međutim, da bi zaštitio interese drugih delatnosti u kojima posluje, a posebno da bi izbegao bilo kakve spekulacije u vezi sa našim klubom i svetom fudbala, Ferero će uskoro formalizovati momentalnu ostavku sa mesta predsednika - navodi se u nastavku.

Podsetimo, u nedelju uveče se pojavila informacija da je Ferero ponovo zagrizao za Dejana Stankovića, ali je posle toga Zvezdan Terzić za Informer.rs izjavio da Deki ostaje na "Marakani".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija