• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2021

10:48

VIJERI I KASANO SAVETUJU VLAHOVIĆA! Idi bilo gde, samo tamo NE!

Tanjug/AP/Ilustracija

Fudbal

VIJERI I KASANO SAVETUJU VLAHOVIĆA! Idi bilo gde, samo tamo NE!

Podeli vest

Najbolji strelac Serije A Dušan Vlahović ponovo je osvanuo na naslovnoj strani najpoznatijeg italijanskog sportskog lista "Gazeta delo Sport"

Fudbaleri Fiorentine u subotu dočekuju Salernitanu, ali to nije bio povod da se srpski gogleter nađe na naslovnici.

Naprotiv, on je već mesecima glavna priča vezana za "Merkato", a sada su mu savete o nastavku karijere dali Kristijan Vijeri, Antonio Kasano i Danijele Adani.

Oni su mu jednoglasno poručili da nikako ne sme da odabere Juventus kao sledeću destinaciju, a da bi mu bilo pametno da i uopšte ne ostaje u Italiji.

Foto: ap photo

Dušan Vlahović slavi jedan od mnogobrojnih golova u dresu Fiorentine

Mora da izabere Pepa Gvardiolu! Ne znam da li je sada spreman da igra za Mančester Siti, ali za godinu dana će biti i dostići će Halandov nivo. Ako sa 20 godina nađeš trenera koji ne zna da radi sa tobom, tvoj rast se zaustavlja - poručio je Kasano Vlahoviću.

Isto mišljenje dele i Vijeri i Adani, ali je nekadašnji defanzivac imao i drugu opciju za Srbina.

Može da izabere i Kontea i pređe u Totenhem. S njim bi porastao kao Lukaku u Interu - kazao je Adani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija