• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2021

09:37

ŠPANCI SU KRIVI ZA ZEMLJOTRES! Kristijano Ronaldo se nudi Barseloni!

Tanjug

Fudbal

ŠPANCI SU KRIVI ZA ZEMLJOTRES! Kristijano Ronaldo se nudi Barseloni!

Podeli vest

Neverovatnu vest plasirali su Španci! Kristijano Ronaldo navodno se nudi Barseloni

Kako prenosi "Mundo deportivo", Portugalac, koji se ovog leta vratio u Mančester junajted, lično se  ponudio Barseloni.

Navodi se da nije srećan u Mančesteru, te da je kontaktirao novog trenera Barse Ćavija Ernandesa putem Đerara Pikea, dok sa druge strane njegov agent Horhe Mendeš pregovara sa Đoanom Laportom, predsednikom katalonskog kluba.

 

Foto: Reuters

Kristijano Ronaldo želi u Barselonu

 

U Barsi su najpre pomislili da je u pitanju šala, ali se ispostavilo da je želja Ronalda zaista realna. Španci ističu da Ronaldo nije srećan novim metodama Ralfa Ragnika u Junajtedu.

"Mundo deportivo" prenosi da je Ronaldo kontaktirao bivšeg saigrača upravo iz Mančestera, Đerara Pikea, koji je preneo ideju Ćaviju, a on uzvratio da proveri da li je Ronaldo svestan na kojoj bi poziciji igrao. Navodno bi živeo u kući Lionela Mesi, koju bi mu lično iznajmio Argentinac.

Međutim, nema ništa od ove ekskluzive! Ronaldo neće preći u Barselonu, 28. decembar u Španiji ono što je u ostatku sveta 1. april.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija