• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2022

18:25

VLAHOVIĆ MORA DA NAS POŠTUJE! ZBOG FIORENTINE JE TU GDE JESTE! Komiso OSUO PALJBU po srpskom napadaču!

ap photo

Fudbal

VLAHOVIĆ MORA DA NAS POŠTUJE! ZBOG FIORENTINE JE TU GDE JESTE! Komiso OSUO PALJBU po srpskom napadaču!

Podeli vest

Srpski napadač Dušan Vlahović nalazi se na izlaznim vratima Fiorentine

Godina za pamćenje i istoriju! Dušan Vlahović izjednačio je rekord Kristijana Ronalda po broju golova u Seriji A, šuška se da bi srpski napadač u ogromnom transferu mogao da se preseli u Arsenal, a sve to nateralo je brojne novinare da pohrle u Toskanu. 

Ako pitate vlasnika Fioretine Roka Komisa da li uživa u plodovima kupovine Viole za 170.000.000 evra 2019. godine, ima samo zamerke. Ipak, prodaja Vlahovića mogla bi da povrati gotovo sve uloženo, ali Komiso se ne sekira preterano. 

- Ako nemaš novca, trebalo bi da začepiš. Sva ta us..na birokratija, to me izluđuje. Ili agenti igrača koji traže višemilionske honorare za svoj rad. Šta dođavola oni rade? Ta granica zavisi od toga koliko pobeđujem(o) i koliko novca trošim - rekao je Komiso u reportaži za "Fajnenšl Tajms". 

Prvi čovek Fiorentine je bogatstvo stekao u SAD-u, ali je rešio da se vrati u Italiju za koju ga vuku koreni. Sin stolara, rođen u Kalabriji, s porodicom se kao 12-godišnjak zbog siromaštva otisnuo preko okeana u Bronks, Njujork. 

- Ulažem u svoju zemlju. Vraćam se da joj vratim nešto što mi je da fudbal. Vraćam se fudbalu koji me je doveo tamo gde jesam - objašnjava Komiso. 

Nakon njegovih izjava, autor teksta dodatakao se i situacije oko Dušana Vlahovića, a potom preneo mišljenje Roka Komisa. 

- Ali kasnije postaju jasni razlozi za njegovu zatvorenost. Ljudi upućeni u razgovore otkrivaju da Vlahovićeva agencija, Međunarodna kancelarija za sport sa sedištem u Beogradu, želi naknadu od 8.000.000 evra samo da bi obnovila ugovor sa Fiorentinom, a da takođe dobije honorare u vrednosti od 10 odsto od bilo koje buduće naknade za transfer i od Fiorentine i od kluba koji bude kupio Vlahovića. S obzirom na to da Komiso veruje da Vlahović vredi oko 75.000.000 evra, što je suma blizu onoga što Fiorentina zarađuje svake godine, on nije raspoložen da dozvoli posrednicima da izvuku desetine miliona evra za sebe - piše autor teksta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17