• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2022

17:30 >> 17:32

IBRAHIMOVIĆ STAO UZ NOVAKA! Ljude niko ne sme terati da se vakcinišu zbog posla!

printscreen

Fudbal

IBRAHIMOVIĆ STAO UZ NOVAKA! Ljude niko ne sme terati da se vakcinišu zbog posla!

Podeli vest

Pravu agoniju preživeo je Novak Đoković u Australiji, a tretirali su ga kao kriminalca jer nije vakcinisan

Svoj stav povodom Novakovog slučaja izneo je i fudbalski as i Novakov dobar prijatelj Zlatan Ibrahimović u intervjuu za francuski "Journal du Dimanche". On je upitan da li je vakcinisan, na šta je dobio kontra pitanje umesto odgovora.

- Zbog čega si se ti vakcinisao? - uzvratio je Ibra pitanjem.

Foto: reuters/tanjug

 

 

- Da zaštitim sebe i sve oko mene - odgovorio mu je novinar.

Ibrahimovićevo pitanje i odgovor novinara bili su uvertira da se dotakne tema vezana za najboljeg tenisera svet!

- Vakcinacija iz zravstvenih razloga nije isto kao i vakcinacija da bi mogao da igraš teniski turnir. Ljudi koji se vakcinišu rade to jer veruju da je to najefikasniji način da se zaštite od bolesti. Ali svako ima svoje mišljenje. Ljude ne bi trebalo da teraju da se vakcinišu da bi mogli da obavljaju svoj posao. Ja sam se vakcinisao jer verujem da je to najbolji način da zaštitim sebe, ne zato bi mogao da igram fudbal. To su dve potpuno različite stvari - rekao je Ibrahimović i stavio tačku naovu temu, prenose mediji u njegovoj zemlji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoki

pre 2 godine

Paz da nije, neko ce pored mene da radi nevakcinisan i zbog tog njegovog ubedjenja da zarazi mene na liniji gde radimo (ili TI, kolegu igraca dok se otimate za loptu). ako ces medju druge, vakcinisi se, ako neces (a imas izbor) onda sedi doma.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija