• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2022

20:10

SENZACIJA NA ETIHADU! Kejn bacio Siti na kolena! Pevci u nadoknadi ŠOKIRALI Šampiona! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

SENZACIJA NA ETIHADU! Kejn bacio Siti na kolena! Pevci u nadoknadi ŠOKIRALI Šampiona! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Totenhema pobedili su Mančester Siti na Etihadu u 26. kolu Premijer lige rezultatom 2:3 (1:1) u spektakularnom meču

Hladan tuš za ekipu Pepa Gvardiole usledio je već u četvrtom minutu, kada je posle asistencij Sona, švedski reprezentativac poslao loptu iza Edersonovih leđa - 0:1.

Imali su Građani do izjednačenja šansu da postignu još jedan gol, ali je udarac Gundogana u 21. minutu završio na desnoj stativi.

Što nije uspeo tada, iskusni vezista je ispravio u 33. minutu kada se najbolje snašao u šesnaestercu i savladao iz blizine nemoćnog Ljorisa.

Usledio je pritisak Mančester Sitija, međutim, Pevci su uspešno odolevali, a početkom drugog poluvremena stigli do novog vođstva - 1:2.

Ponovo je Son bio "najveći krivac", Korejac je poslao centaršut u kazneni prostor, Hari Kejn se odlično izborio za loptu i neumoljivo pogodio za novi šok na tribinama - 1:2.

Samo pet minuta kasnije, imao je Kejn još jednu priliku da duplira prednost, našao se "oči u oči" sa Edersonom, ali ga je golman Sitija pročitao i odbranio već viđen gol.

Uspeo je Kejn u 74. minutu da postigne još jedan gol, međutim, posle gledanja VAR-a poništen je zbog ofsajd pozicije.

U poslednjih nekoliko minuta utakmice viđena je prava drama. Najpre je sudija posle igranja rukom Romera u šesnaestercu i odgledanog VAR-a dosudio penal za domaćina, koji je Rijad Marez pretvorio u izjednačenje - 2:2.

I kada su svi mislili da pobednika neće biti, na scenu je stupio Hari Kejn! U petom minutu sudijske nadoknade vremena, kapiten Pevaca je ispratio centaršut i preciznim udarcem stavio tačku na ovaj fantastičan meč, u kome je šampion završio na kolenima - 2:3.

Mančester Siti je ostao na liderskoj poziciji sa 63 boda, šest više od drugoplasiranog Liverpula, ali Redsi imaju susret manje. Totenhem je na sedmoj poziciji sa 39 bodova.

Ranije danas u okviru 26. kola Premijer lige, Vest Hem i Njukasl odrigrali su 1:1, Arsenal je savladao Brentford 2:1, Aston Vila je kod kuće poražena od Votforda 1:0, a u duelu Kristal Palasa i Čelsija, gosti su izbegli poraz u 89. minutu i slavili 1:0. Liverpul posle preokreta bio bolji protiv Noriča 3:1.

 

PREMIJER LIGA, 26. kolo:


Vest Hem - Njukasl 1:1 (1:1)
Doson 32 - Vilok 45+1
Arsenal - Brentford 2:1 (0:0)
Smit Rou 48, Saka 79 – Norgard 90+3
Aston Vila - Votford 0:1 (0:0)
Denis 78
Brajton - Barnli 0:3 (0:2)
Veghorts 21, Braunhil 40, Lenon 69
Kristal Palas - Čelsi 0:1 (0:0)
Ziješ 89
Liverpul - Norič 3:1 (0:0)
Mane 64, Salah 67, Dijaz 81 – Rašica 48
Sautempton - Everton 2:0 (0:0)
Armstrong 52, Long 84
M. Siti - Totenhem 2:3 (1:1)
Gundogan 33, MArez 90+2 - Kuluševski 4, Kejn 59, 90+5

Nedelja:
15.00 Lids - Mančester junajted
17.30 Vulverhempton - Lester

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija