• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2022

13:16

NEKOLIKO SATI PRE MEČA! Evo šta kažu kladionice - ovo su kvote za 166. večiti derbi!

Fudbal

NEKOLIKO SATI PRE MEČA! Evo šta kažu kladionice - ovo su kvote za 166. večiti derbi!

Podeli vest

Naredni 166. okršaj Crvene zvezde i Partizana (nedelja,18.00, Arena) biće jedan od najzanimljivijih u skorije vreme!

Zvezda juri prednost crno-belih koja iznosi pet bodova i u slučaju da dobije u potpunosti će se vratiti u borbu za titutlu.

S druge strane, Partizan bi eventualnim trijumfom mogao jednom rukom da prigrli pehar. Zvezda igra na svom terenu i derbi, čak i onaj u finalu Kupa, nije izgubile u poslednjih pet susreta, pa bukmejkeri smatraju da je favorit pred današnji okršaj sa najvećim rivalom. 

Kladinice su dale prednost Zvezdi, pa je kvota na pobedu crveno-belih od 2.00, do 2.30, s tim što pada kako se duel bliži. 

Foto: Starsportphoto

 

S druge strame, kvota na trijumf Partizana je od 3.40 do 3.60, dok je na remi 3.20. Kvota na igru "3+", odnosno da će biti tri ili više golova, iznosi 2.15, a da obe ekipe daju gol 1.88.

Nije na odmet podsetiti, da je čak sedam puta u poslednjih 15 mečeva "večiti" derbi završen skorom 1:1. Od 151. derbija u aprilu 2016, oba tima ostvarila su po tri pobede, a samo jedan meč završen je bez golova - u avgustu 2017. godine.

Partizan nije pobedio na Zvezdinom stadionu u večitom derbiju od aprila 2017. i taj trijumf pod vođstvom Marka Nikolića bio je jedan od presudnih za osvajanje titule. Zvezda je tokom višegodišnje dominacije ostvarila tri pobede kod kuće protiv "večitog" rivala, uz tri remija.

Foto: Starsportphoto

 

Crvena zvezda i Partizan su u prvenstvu odigrali 165. večitih derbija. Zvezda je pobedila u 65 mečeva, Partizan u 47, a nerešeno je bilo 53 puta. Gol razlika je 229:197 u korist crveno-belih.

Trenutno najbolji strelac u derbijima među aktivnim igračima je  Aleksandra Kataija, koji je postigao tri gola, po jedan u 149, 163. i 165. večitom derbiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija