• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

18:01

STEVANOVIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU! Evo kako Natho IZVODI penale!

Starsportphoto

Fudbal

STEVANOVIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU! Evo kako Natho IZVODI penale!

Podeli vest

Nemanja Stevanović je već mnogo puta pokazao da kada stane između stativa, opravda poverenje koje trener Stanojević ima u njega za svaki minut.

Tako je bilo i u meču 26. kola Superlige Srbije, koju su crno-beli dobili u Subotici protiv Spartaka.

U teškoj i otvorenoj utakmici, odbrana je odlično radila svoj posao, a kad je bilo potrebno, sve to je finiširao sjajnim reakcijama čuvar mreže Partizana.

- Gledam da iskoristim svaki minut na terenu, da pomognem ekipi da se osvoji titula. Naravno, lakše je kada imaš kontinuitet,ali mi je svakako drago što sam u takvoj formi da kad god stanem na gol, svi mogu da budu sigurni u mene, kao što i ja osećam tu sigurnost koju prenosim i na ekipu. Odbrana kreće od napada tako da smo svi izginuli na terenu, pokazali zajedništvo u ovakvoj situaciji zbog čega sam preponosan - rekao je Nemanja Stevanović.

Da li je i na treninzima Nathu teško braniti penale?

- Natho specifično izvodi penale. Stvarno mu je jako teško pročitati stranu, a kamo li odbraniti penal. Daje mi golove, naravno, ali puno puta i ja uspem da odbranim njemu.

Partizan krasi upravo zajedništvo koje pominjete?

- Ova sezona mora takva da bude-pobednička! Ponovo nas krasi zajedništvo i to što ginemo jedan za drugog. To je preduslov za titulu. Mi dišemo svaki sekund za tim, ceo dan nam je okrenut ka Partizanu i svakoj utakmici. U svakom zrnu vazduha se oseća naša želja da se borimo do kraja i vratimo titulu u Humsku.

Foto: Starsportphoto

 
 

Velika podrška Grobara, a po slikama bi se reklo i da uživas u navijanju i predvođenju ekipe!

- Često vodim navijanje, Grobari me zovu. Ovaj put smo svi zajedno navijali. Hvala im na podršci! Mnogo nam znači da budu na svakoj utakmici. Na tim malim utakmicama se titula dobija ili gubi. Nismo roboti, teško nam je-mnogo utakmica, treninga, putovanja, a od Partizana se uvek traži jedno-borba do samog kraja. I pobeda, naravno! Zato su oni važni, da ako padnemo, da nam daju krila da poletimo ponovo! - kaže golman Partizana.

Ispisana je još jednom istorija-u četvrtak se igra osmina finala Lige konferencije protiv ekipe Fejenorda.

- Fejenord nam je nagrada! Treba da se opustimo, da uživamo na terenu i pružimo najbolje što možemo. A pokazali smo da možemo mnogo! - istakao je Nemanja Stevanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija