• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2022

00:14

KOŠMAR, DEBAKL, VEČITI U NOKDAUNU! MOGU LI DO ČUDA? Partizan nema šanse! Zvezda? Ako je Bog pogleda...

Starsportphoto©

Fudbal

KOŠMAR, DEBAKL, VEČITI U NOKDAUNU! MOGU LI DO ČUDA? Partizan nema šanse! Zvezda? Ako je Bog pogleda...

Podeli vest

Užasan dan za srpski fudbal, težak udarac pretpreli su i Crvena zvezda i Partizan

Prvo je Partizan nokautiran u Humskoj u Ligi konferencija! Crno-beli primili su čak pet golova iako su dva puta vodili, nisu uspeli da sačuvaju tu prednost do kraja, pa su porađeni od Fejenorda sa 5:2. 

Crno-beli su vodili  golovima Bibrasa Naha i Nemanje Jovića, ali su Holanđani sve to poništili zahvaljujući neverovatnom Sinesteri, koji je pogodio mrežu i upisao tri asistencije – dvostrukom strelcu Tonstri, Gertrudi i Dezersu.

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

Nije ni Crvena zvezda mnogo bolje prošla u Glazgovu, poražena je od Rondžersa sa 3:0. Strelci za Škote bili su Tavernije, Morelos i Goldson, dok je Crvenoj zvezdi VAR poništio tri gola.

Dva puta je mrežu tresao Aleksandar Katai, jednom El Fardu Ben, a Alan mekgregor je uspeo i da odbrani Kataijev udarac sa bele tačke.

 

Pitanje je da li Zvezda može da napravi čudo u revanšu, kao i Partizan, koji je poražen sa 2:5 od Fejenorda u Humskoj?

Foto: Starsportphoto©

 

Rade Bogdanović nije veliki optimista.

- Partizan nema šanse. Zvezda, ako navijači napune stadion i ako je Bog pogleda, možda dođe do produžetaka, ali će i njima biti jako teško - kazao je za RTS Rade Bogdanović, bivši fudbaler Verdera.

Foto: Informer

Rade Bogdanović ne veruje u povratak Zvezde i Partizana

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija