• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2022

07:34

U HUMSKOJ TRLJAJU RUKE! Četvrtfinalista Lige šampiona HOĆE Sadika! Poznato koliko će ZARADITI Partizan!

Fudbal

U HUMSKOJ TRLJAJU RUKE! Četvrtfinalista Lige šampiona HOĆE Sadika! Poznato koliko će ZARADITI Partizan!

Podeli vest

U slučaju da se transfer realizuje, lider Suprelige bi ozbiljno napunio klupsku kasu i drastično popravio budžet

Bivši napadač Partizana Umar Sadik nalazi se na meti slavne Benfike! Učesnik četvrtfinala Lige šampiona, koji je u prvom meču poražen na "Lužu" od Liverpula, silno želi Nigerijca koji bi mogao da se preseli u Portugaliju, trvde španski mediji.

Prema navodima portala "La Razon", lisabonski Orlovi su imali uspešnu saradnju sa Almerijom, kada je realizovan transfer Darvina Nunjeza, pa se nadaju sličnom epilogu i sa visokim golgeterom.

Inače, Benfika je kupila Nunjeza za 24.000.000 evra pre dve godine i do sada je na 79 mečeva postigao 42 gola, uz 14 asistencija. Sjajnu partiju pružio je i protiv Redsa, što govori da se radi o sjajnom fudbaleru.

Uprava Portugalaca planira njegovu prodaju na leto, ali i da prilikom Nunjezovog odlaska napuni kasu sa oko 70.000.0000-80.000.000 evropskih novčanica. U trci za njegovo dovođenje su Mančester junajted, madridski Atletiko, Arsenal...

Sadikova otkupna klauzula iznosi 60.000.000 evra, međutim, član Segunde bi ga prodao i za 25 miliona evra. U tom slučaju, Partizanu bi pripalo 10.000.000 evropskih novčanica, jer su crno-beli kod Umarovog transfera prilikom odlaska iz Humske u ugovor stavili klauzulu da od naredne prodaje dobijaju 40 odsto.

- Partizanu pripada 40 odsto od sledećeh Sadikovog transfera. S tim da Almerija može da otkupi 30 odsto za 3.000.000 evra, a nama bi i tad ostalo 10 odsto. Međutim, čak i za to postoji rok koji ističe jako brzo - rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura za "Informer".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija