• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2022

22:13

ALEGRI OSTAJE! Uprava Juventusa prelomila!

reuters

Fudbal

ALEGRI OSTAJE! Uprava Juventusa prelomila!

Podeli vest

Fudbalski klub Juventus neće otpustiti trenera Masimilijana Alegrija, iako je ostvario slične rezultate kao bivši trener Andrea Pirlo, pošto uprava vidi poboljšanje u ekipi, preneli su danas italijanski mediji

Pirlo je prošle sezone osvojio Kup i Superkup Italije, ali ne i 10. uzastopnu šampionsku titulu, a crno-beli su u osmini finala završili takmičenje u Ligi šampiona, porazom od Porta u dvomeču.

Alegri ima slične rezultate, osim što je izgubio Superkup porazom od Intera u januaru. Juventus se bori za plasman među četiri najbolje ekipe kako bi sledeće sezone igrao u Ligi šampiona, a u polufinalu Kupa uoči revanša vodi protiv Fjorentine 1:0.

Rezultati oba trenera su skoro isti, ali predsednik Andrea Anjeli i njegovi direktori primetili su "suštinske razlike" između Pirla i Alegrija, preneo je Tutosport.

Juventus je ove sezone postigao konstantnije rezultate u Seriji A, posle lošeg starta sezone, a uprava vidi napredak koji se nije video prošle sezone pod Pirlom, kada je bilo mnogo uspona i padova.

Foto: reuters

Crno-beli su nanizali 16 utakmica bez poraza pre nego što su izgubili od Intera pre dve nedelje, ali su u 2022. godini osvojili najviše bodova. Takođe, u Juventusu su želeli da vrate disciplinu u ekipi, koja je nedostajala u prošloj sezoni, pa zbog toga klub neće otpustiti Alegrija na kraju sezone, čak iako ne ostvari bolje rezultate od Pirla.

Alegri je prošlog leta potpisao četvorogodišnji ugovor, uz platu od sedam miliona evra po sezoni.

Španski mediji preneli su da Juventus želi da angažuje igrača Real Madrida Luku Modrića, koji bi ovog leta kao slobodan igrač mogao da napusti španski klub.

Hrvatski reprezentativac će u septembru napuniti 37 godina, ali je jedan od najboljih igrača Reala. Njegov ugovor ističe 30. juna, a uprava kluba ne žuri sa novom ponudom.

Španski AS preneo je da je Modrić dobio dve ponude, od Juventusa i iz Katara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija