• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2022

22:09

POKETINO UVEREN! Ostajemo i MBAPE i ja! Novi EPSKI preokret u Parizu!

reuters

Fudbal

POKETINO UVEREN! Ostajemo i MBAPE i ja! Novi EPSKI preokret u Parizu!

Podeli vest

Trener Pari Sen Žermena Maurisio Poketino uveren je da će on i Kilijan Mbape i sledeće sezone biti na Parku Prinčeva

Prethodne nedelje Pari Sen Žermen osvojio je desetu titulu prvaka Francuske, ali je jasno da bogatim vlasnicima pehari iz domaćih takmičenja ne igraju preveliku ulogu. Sveci su eliminisani u prvom dvomeču nokaut faze Lige šampiona, što je odmah pokrenulo glasine o odlasku Maurisija Poketina. 

Argentinac je još jedan u nizu bogatih trenera koji nisu doneli "ušati pehar" u Pariz, ali je jasno da Poketinu ne manjka samopouzdanja. On je u razgovoru sa novinarima pred utakmicu sa Strazburom rekao da će ostati na Parku Prinčeva, baš kao i Kilijan Mbape. 

- 100 odsto u oba slučaja - kratko je prokomentarisao Maurisio Poketino. 

Foto: Tanjug

Novinari nisu bili voljni da promene temu, te je Argentinac morao da objasni svoje stavove. 

- To je ono što osećam na današnji dan. Ne mogu ništa drugo da kažem, osim da se danas tako osećam... Nije bilo nikakvih konkretnih razgovora, mimo onoga što je po uobičajenom rasporedu. Imamo prirodan odnos, komuniciramo na razne teme, Naravno da to može promeniti u odnosu na okolnosti, ali trenutan odnos i komunikacija koju imamo su dobri. Radimo vredno i sa odgovornošću, ne samo trenutno, već i razmišljamo o budućnosti - rekao je trener PSŽ-a. 

Kada je njegov status u pitanju, šuška se da su vlasnici spremili nekoliko rezervnih opcija, a da je prva trampa sa Totenhemom. Dakle, Poketino bi se vratio među Pevce, dok bi na Park Prinčeva stigao Antonio Konte. 

Situacija sa Kilijanom Mbapeom je daleko složenija, a rasplet nije na vidiku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija