• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2022

14:08

ABRAMOVIČ ZAUSTAVIO PRODAJU ČELSIJA! Rus povećao cenu za pola MILIJARDE!

reuters

Fudbal

ABRAMOVIČ ZAUSTAVIO PRODAJU ČELSIJA! Rus povećao cenu za pola MILIJARDE!

Podeli vest

Ruski biznismen i vlasnik Čelsija Roman Abramovič iznenada je podigao cenu Plavaca i sada očekuje 500.000.000 evra više u odnosu na ranije dogovorenu vrednost

Ratna situacija u Ukrajini naterala je Romana Abramoviča da digne ruke od Čelsija i proda londonskog velikana. Britanski mediji prenosili su da bi novi vlasnici mogli da budu poznati već ovog vikenda, ali je na iznenađenje mnogih došlo do velike promene. 

Roman Abramovič je zakomplikovao situaciju i povećao cenu kluba za 500.000.000 evra. Dakle, Rus sada očekuje oko 2.500.000.000 evra, a šuška se da je vlasnik Čelsija to uradio kako bi milijardu donirao u dobrotvorne svhe - žrtvama rata u Ukrajini. 

Foto: reuters

Tri konzorcijuma su u igri za kupovinu akcija "plavaca", a najveće šanse daju se švajcarsko-američkom konzorcijumu u kojem su jedan od vlasnika Los Anđeles Dodžersa Ted Beli i Švajcarac Hansjorg Vus, koji imaju podršku još nekoliko milijardera.

Ipak, još uvek nije poznato kako će na ishod Čelsijeve prodaje uticati odluka Romana Abramoviča da poveća cenu. Kao još jedan razlog može se uzeti i činjenica da su Plavci obezbedili plasman u Ligu šampiona naredne sezone, te da će izvesno ovu takmičarsku godinu završiti kao treći u Premijer ligi, iza nedodirljivih Liverpula i Mančester sitija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!
Društvo

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!

Vladimir Lučić: Kada do kraja godine startujemo u SAD, bićemo jedan od većih svetskih operatora u smislu teritorije koju pokrivamo i na vrlo realnom smo putu da srpski Telekom postane velika i uspešna globalna kompanija

16.04.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija