• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2022

19:30

MITAR OTKRIO BRITANICIMA: Ronaldo mi je DUŽAN dres!

reuters

Fudbal

MITAR OTKRIO BRITANICIMA: Ronaldo mi je DUŽAN dres!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije i napadač Fulama Aleksandar Mitrović (27) postao je najbolji strelac svih vremena Čempionšipa!

Britanci su totalno odlepili za Mitrogolom!

Srpski fudbalski as je za BBC odgovarao na brojna pitanja, a jedno od njih bilo je, da li postoji igrač čiji dres nema u svojoj kolekciji ili s kojim bi voleo da ga razmeni, a odgovor će izazvati osmeh na lice svim fanovima reprezentacije Srbije...

Foto: Mozzart

 

Verovatno Ronaldov, ako ostane. Duguje mi dres, jer kada smo igrali poslednju utakmicu u Portugaliji, imali smo dogovor da mi posle utakmice da dres. A, ja sam postigao gol u poslednjem minutu, izborili smo plasman na Svetsko prvenstvo, a on se naljutio i otišao s terena- ispričao je Mitrović.

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, Ronaldo je teško podneo što je Srbija završilao ako lider grupe,  rekavši da se Orlovi ne bi radovali da mu je priznat pogodak u Beogradu, takođe u samom finišu...

Aleksandar Mitrović je osim u dresu Srbije, nastavio da briljira i u Fulamovom! Oborio je rekord star 30 godina, čuvenog Gaja Vitingema, koji je u sezoni 1992/93. postigao 42 gola u dresu Portsmuta. Legendarnom engleskom napadaču je za rekord trebalo 46 mečeva, dok je srpski fudbaler do uspeha stigao nakon 43 odigrane utakmice, prosečno postigavši gol po meču. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VLAHOVIĆ JE KAO RONALDO! Defanzivac Juventusa oduševljen Srbinom! ŽESTOK JE, ali...
Fudbal

VLAHOVIĆ JE KAO RONALDO! Defanzivac Juventusa oduševljen Srbinom! ŽESTOK JE, ali...

Nedavno je robusni golgeter Dušan Vlahović protiv Bolonje stigao da sjajne brojke i 50. pogotka u Seriji A! Na taj način je došao u situaciju da kada pogodi mrežu još dva puta postane najefikasniji Srbin u elitnom rangu italijanskog fubala! Srpski as je impresionirao saigrače i navijače u Torinu, a u prilog tome govore i reči njegovog saigrača

01.05.2022

07:01

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17