• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.05.2021

21:46

JIRGEN KLOP JE MENADŽER GODINE: Ovo je velika čast, bila je luda sezona

reuters

Fudbal

JIRGEN KLOP JE MENADŽER GODINE: Ovo je velika čast, bila je luda sezona

Podeli vest

Menadžer Liverpula Jirgen Klop proglašen je za najboljeg menadžera Premijer lige u ovoj sezoni, prenose britanski mediji.

Jorgen Klop je istakao da ovu nagradu ne bi uspeo da osvoji bez svojih pomoćnika. 
Liverpul je sezonu završio na drugom mestu na tabeli iza Mančester sitija.


Najbolja nagrada koju možete dobiti je kada vas kolege izaberu za najboljeg. Ne verujem u individualne nagrade, a fudbal je ekipni sport - rekao je menadžer Liverpula, prenosi Skaj.

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop, najbolji

- Ja bih bio niko bez ovih momaka ovde. Ovo je velika čast, bila je luda sezona. Kada osvojite ovu nagradu onda to znači da ste vi ili genije ili imate najbolji stručni štab na svetu. Ja sam ovde zbog mojih pomoćnika i oni znaju koliko ih cenim

Liverpul se do poslednjeg kola borio za šampionsku titulu sa Mančester sitijem, a sezonu u Premijer ligi završio je sa 92 boda, bodom manje od rivala. "Crveni" su ove sezone osvojili dva trofeja - FA kup i Liga kup, a u prilici su da osvoje i treći, pošto će u subotu u Parizu igrati protiv Real Madrida, u finalu Lige šampiona.

- To što su me kolege izglasale za najboljeg, to je najbolja nagrada koju možete dobiti. U fudbalu ne verujem u individualne nagrade, ovo je ekipni sport, a ja bih bio niko bez ovih momaka ovde. Radi se o tome šta možemo da uradimo zajedno i šta smo uradili zajedno -  naveo je nemački trener.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mika

pre 1 godinu

Bilo bi pravilnije da se kaže Jurgen a ne Jirgen . Ali to neće se promeniti.Neki ameter je skroz promašio prevod .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija