• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2022

22:44 >> 20:54

MANE ĆE U BAJERNU UNIŠTITI KARIJERU! As Liverpula BESAN zbog odlaska Senegalca!

Reuters

Fudbal

MANE ĆE U BAJERNU UNIŠTITI KARIJERU! As Liverpula BESAN zbog odlaska Senegalca!

Podeli vest

Sadio Mane zvanično je predstavljen u Bajernu, a fudbalski stručnjaci na Ostrvu još uvek ne mogu da prežale njegov odlazak iz Liverpula

Na iznenađenje mnogih Sadio Mane zatražio je da ode iz Liverpula, a njegov transfer u Bajern realizovan je početkom nedelje. Senegalac je predstavljen u Minhenu, ali njegovo napuštanje Enfilda još uvek nije prežaljeno na OStrvu. 

Nekadašnji golgeter Liverpula Din Sanders smatra da je Mane napravio ogromnu grešku budući da će u Bajernu izgubiti najbolje godine u svojoj karijeri. 

- Ne kažem ništa protiv kluba, Bajern je sjajan klub, ali Bundesliga nije ni blizu izazova za Manea. Davaće golove, svake nedelje će pobeđivati sa 5:0, ali se šampion zna i pre nego što liga počne. To nije izazov. Sešće u svoju fotelju, zapaliće cigaru, igraće za Bajern u trećoj brzini, trčaće dve godine i upropastiće najbolje dve godine svog fudbalskog života - rekao je Din Sanders.

Foto: Tanjug

Nekadašnji reprezentativac Velsa i fudbaler Liverpula ističe da nije upoznat sa razlozima rastanka Redsa i Manea, ali da žali zbog činjenice da je Senegalac napustio Enfild u životnoj formi. 

- Ne mogu da verujem da je odlučio da napusti Liverpul, ne znam kako je došlo do ove tačke. Ima 30 godina i mislim da je poslednjih šest meseci igrao svoj najbolji fudbal, u pojedinim trenucima bio je nezaustavljiv. Pogotovo kad je dolaskom Dijaza prešao u sredinu. Počeo je da bude sve bolji u povezivanju igre i pronalaženju rupa u protivničkoj odbrani. Zaista ne mogu da shvatim zašto biste želeli da napustite Liverpul upravo sada, kada igrate najbolji fudbal u svom životu u najboljoj kombinaciji tri napadača i tek tako odete da igrate za Bajern - jasan je Velšanin. 

Podsećamo, Sadio Mane je boje Liverpula branio šest godina, odigrao je 267 utakmica i postigao 120 golova uz 48 asistencija. Tokom mandata na Enfildu osvojio je sve moguće trofeje - Ligu šampiona, Liga Kup, FA Kup, Premijer ligu i Svetsko klupsko prvenstvo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17