• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2022

13:02

NOVI PAZAR NADRLJAO ZBOG RUSA! FIFA suspendovala srpski klub, ali to nije sve!

Starsportphoto

Fudbal

NOVI PAZAR NADRLJAO ZBOG RUSA! FIFA suspendovala srpski klub, ali to nije sve!

Podeli vest

Početak prelaznog roka je i te kako loše počeo po nekolicinu srpskih klubova, a razlog je po običaju-novac! Neisplaćeni dugovi ponovo su koštali članove Super i Prve lige Srbije

Zbog prethodnih dugovanja FIFA je suspendovala Novi Pazar, koji do daljeg neće moći da registruje pojačanja iz letnjeg prelaznog roka.

Pored superligaša, svetska kuća fudbala je sankcionisala i četiri člana Prve lige Srbije: Inđiju, Zlatibor, Mačvu i Rad -prenosi Sport klub.

Foto: Starsportphoto

 

Novi Pazar je kažnjen pošto nije izmirio dugovanja prema bivšem prvotimcu Tamirlanu Džamalutdinovu. Fudbaler sa ruskim pasošem obratio se FIFA, a iz Ciriha je stiglo obaveštenje o obavezi isplate kompletnog duga. Novopazarcima ostaje i mogućnost eventualnog dogovora sa nekadašnjim članom! On je u prošloj sezoni odigrao samo sedam utakmica za Novi Pazar.

Foto: Starsportphoto

 

Pod suspenzijom je i Inđija, pošto duguje novac izraelskom superligašu Hapoel Ramat Ganu. Spor sa nekadašnjim prvotimcem, Milošem Krkotićem, izgubio je i prvoligaš Zlatibor. Crnogorski fudbaler napustio je Zlatibor prošle jeseni, a klub je suspendovan do izmirenja duga, ili definisanja plana otplate kompletnog iznosa.

Foto: informer.rs

Kapiten i defanzivac Rada, Miloš Radivojević, napustio je Banjicu poput mnogih

Pod suspenzijom je šabačka Mačva, zbog dugovanja Spartak Ždrepčevoj krvi, a ponovo je sankcionisan i Rad. „Građevinari“, prema pravosnažnoj presudi Veća za rešavanje sporova FSS, moraju da isplate novac bivšem treneru Zoranu Ljubinkoviću. Mladi stručnjak je našao uhlebljenje u OFK Žarkovo, ali je tužio bivši klub. Letnji prelazni rok počeo je 24. juna i trajaće čak do 15. septembra. Početak 17. šampionata Srbije zakazan je za 8. jul.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija