Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2022

08:15

PLJUŠTE OTKAZI U SUPERLIGI! Još jedan trener OSTAO BEZ POSLA!

Starsportphoto©

Fudbal

PLJUŠTE OTKAZI U SUPERLIGI! Još jedan trener OSTAO BEZ POSLA!

Podeli vest

Novosadska Mladost GAT posle četiri kola raskinula je saradnju sa trenerom Brankom Žigićem

Tek su četiri kola završena u Superligi Srbije, a još jedna trenerska glava je pala. Strateg novosadske Mladosti Branko Žigić platio je ceh posle meča bez pobede i već na startu nove sezone ostao bez posla. 

Istorijska godina za Mladost počela je sjajno. Novosađani su u svojoj prvoj utakmici u klupskoj istoriji u Superligi Srbije stigli do pobede protiv Radnika iz Surdulice, ali je potom ekipa "stala". Mladost GAT je vezala tri poraza, a u ponedeljak je javnost obaveštena da je Branko Žigić otpušten nakon serije loših rezultata. 

- Branko Žigić više nije šef stručnog štaba Mladosti GAT. Zahvaljujemo mu se na svemu što je učinio za naš klub u ovih mesec i po dana koliko je sedeo na klupi. Želimo mu mnogo uspeha u daljem radu. Ime naslednika biće poznato u narednim danima - piše u saopštenju Novosađana. 

Foto: Starsportphoto

Pratkično, Mladost je ove sezone smenila dva trenera budući da je Branko Žigić u Novi Sad stigao između sezona nakon što se uprava nije dogovorila sa Ljubomirom Ristovskim o nastavku saradnje. Počelo je bajkovito, ali nakon pobede nad Radnikom usledili su porazi od gradskog rivala Vojvodine, potom reni sa Voždovcem, a za vikend novi poraz - od Čukaričkog. 

Branko Žigić je drugi trener koji je ostao bez posla ove sezone, iako su prošla samo četiri kola. Pre njega, "na biro" je morao Aleksandar Linta koji se posle dve utakmice rastao sa Radnikom. Surduličani još uvek tragaju za njegovim naslednikom. Zanimljivo, u narednim utakmicama moguće je da će doći do novih rokada budući da je sudbina Ilije Stolice na klupi Partizana pod znakom pitanja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija