• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2022

11:50

ŠOK! Izjava bivšeg igrača Partizana se NEĆE SVIDETI Grobarima - Zvezda ima BOLJI TIM!

Starsportphoto

Fudbal

ŠOK! Izjava bivšeg igrača Partizana se NEĆE SVIDETI Grobarima - Zvezda ima BOLJI TIM!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Partizana Nemanja Tomić priznaje da je njegova prva ljubav Radnički iz Kragujevca

Iako mnogi "klinci", a potom i mladići koji kreću ozbiljnije da se bave fudbalom, gaje navijačke pripadnosti između Crvene zvezde i Partizana, iskusni vezista je imao drugačije mišljenje.

- Ja sam odrastao uz Radnički. Ovde sam stekao idole, gledao sam Radnički ceo život. Znam da svi vole prvo Zvezdu ili Partizan, ali ja sam kao klinac voleo Radnički. U redu, posle kad sam otišao u Beograd, naravno da sam zavoleo i Partizan, ali kada igram za Radnički puno mi je srce. I sanjam da na tribinama vidim 5.000 do 10.000 navijača. Izvodljivo je to ako bude rezultata, jer Kragujevac mnogo voli fudbal - rekao je Nemanja Tomić za "Mozzart sport".

Imao je priliku da sa Partizanom igra na elitnoj sceni, ali ne smatra da je tekuće prvenstvo najjače u poslednjih nekoliko godina...

- Nije za poređenje, jer se sa Partizanom uvek boriš za titulu, ali ja sam tada igrao sa Sašom Ilićem, Zvonetom Vukićem, Mladenom Krstajićem, Gavrančićem, Ljajićem, Fejsom, Aleksandrom Mitrovićem, pa Lazarom Markovićem... Ne mogu ja da kažem da je sada liga jača, jer to je bila jedna od najboljih Partizanovih generacije koje sam ja gledao.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Tomić

Što se tiče aktuelnog igračkog kadra kluba iz Humske, iskusni vezista blagu prednost daje večitom rivalu:

- Iskreno da kažem, Zvezda je u ovom trenutku mnogo bolja ekipa. Samo kvalitet gledam. I čini mi se da neće imati previše problema da osvoji titulu - dodao je Nemanja Tomić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 1 godinu

Čovek je samo rekao realno. Trenutno je velika razlika u kvalitetu izmedju Zvezde i Partizana. Naš klub nikada slabiji. Fale 4-5:dobra igrača. Ali kako vidim takvi igrači neće ni doći, a uprava će ostati. Žalosno, ali istinito.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17