• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2022

13:11

PROKLJUČALA VRELA ARGENTINSKA KRV! Fudbaleri BOKE se POBILI, radile PESNICE - reagovala POLICIJA! (FOTO)

Printscreen

Fudbal

PROKLJUČALA VRELA ARGENTINSKA KRV! Fudbaleri BOKE se POBILI, radile PESNICE - reagovala POLICIJA! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Boke Juniors Dario Benedeto i Karlos Zambrano potukli su se na poluvremenu utakmice sa Rasingom

Nije uspela Boka na svom terenu da savlada Rasing, a nakon utakmice isplivali su šokantni detalji iz svlačionice. Navodno, napadač Dario Benedeto i štoper Karlos Zambrano prvo su ušli u verbalni, koji je zatim prerastao u fizički obračun! Veći incident sprečili su njihovi saigrači i policija! 

Kako prenose argentinski mediji, do problema je došlo na kraju prvog poluvremena. Fudbaleri Boke zaputili su se ka svlačionici, a Dario Benedeto prvi je "dobacio" svom saigraču kako mora da bude bolji. Argentinska krv je proključala, a Zambrano je uzvratio sa "daj neki gol". U tom momentu došlo je do eskalacije sukoba. 

Posle povratka na teren Zabrano je imao masnicu ispod oka, dok je Benedeto imao crvene tragove na vratu. Sve to je dodatno podstaklo priče o njihovom sukobu, ali je trener Boke Uogo Ibara demantovao glasine. 

 

 

- Znam da je bilo svađe između Benedeta i Zambrana, ali ne znam više od toga. Diskusija među igračima su uvek postojale i ima ih u fudbalu, za neku situaciju u igri, ali više od toga se ne dešava - rekao je Ibara. 

Novinari su ga potom pitali da prokomentariše fleku na Zambranovom licu i Benedetov ožiljak. 

- Ne znam koji je uzrok tome. Možda je to bio udarac koji je dobio tokom igre u prvom poluvremenu - rekao je trener Boke. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija